PGR Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 na sznurku za Gimbusem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2004 wsadzimy ją do bagażu.nikt nie zauważy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Mi pasuje możemy spotkac się w Pszczynie Oczywiście można jechać przez Oświęcim, ale tej drogi nie znam (bo zawsze na waksy ze starszymi jeździło się nad jezioro Żywieckie), dlatego wolę jechać na Bielsko - droga szeroka, po dwa pasy w każdym kierunku żyć wybierać nie przebierać. Tak więc jak dla nas (Zachód) spotkanie przy radiostacji aktualne, choć ze względu na Rzyki (przyjazd od godziny 17) - spotkanie w godzinach 14-15 Jeśli trasa miałaby być przez oświęcim to trzeba się chyba spotkać z innymi ekipami w Tychach. Może zamiast szacowanych godzin spotkania uzgodnimy ostateczną godzinę wyjazdu spod radiostacji? Wtedy będzie wiadomo do której czekamy na ewentualnych uczestników. Proponuję uzgodnić godzinę startu na 15:00. (bez studenckich kwadransów :crossy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Andrzej zawsze przy tego typu wypadach zdarzają się studenckie kwadranse które trwaja na dobrze ponad godzinę... na szczęście w grupie lepiej się czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 no jak jechalismy w bieszczady to czekajac na PGR-a zrobilismy 2 godzinny kwadrans. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 I co źle Ci było :?: opaliłeś se wreszcie ryja i zwiedziłeś zamek :lol: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Andrzej zawsze przy tego typu wypadach zdarzają się studenckie kwadranse które trwaja na dobrze ponad godzinę... To trza chyba z pierwszego noclegu zrezygnować, po co blokować domki :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 UFFF !!! Przebrnalem przez te 21 stron 8O az mnie oczy bola , to lepsze niz LOVE PARADISE a najbardziej to tu PIGI smrodzi.Macie moje blogoslawienstwo na droge , ja sie niestety nie zjawie ( lodowki nei bedzie , ale chyba przezyjecie )Szerokiej drogi i uwaga na jelenie , dresy i zjeba na FZXksie :flesje: PZDR P.S. Pan Belka mowi tu o odpolitycznieniu kraju a wy tu zlot z powodu jednego tuka przesuwacie :clap: :arrow: :banghead: :arrow: :mrgreen: :arrow: :crossy: :arrow: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2004 Co jak co ale Beherowy to bym chlapnal.....chociaz jak kropla kapnela na lakier to sie troche odbarwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 a kto dopiero jutro pojedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Virus no comment... Sarenka jutro to chyba nikt nie będzie jechał bo zlot jest za tydzień. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 sorki cos mi się pokręciło....ok to w takim razie mam inne pytanie: czy mozna się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 W imieniu wszystkich organizatorów odpowiadam, że OF KORZ... Dawaj śmiało 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acha_owca Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 No dobra to juz tak na 100% bedziemy MY czyli Aśka i ja......no i piszemy sie na zwiedzanie browaru :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 no to by się zgadzało :mrgreen: i dlatego chciałyśmy zapytać co z noclegiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi