SuperAs Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Jadę. Co będzie to będzie. Mam nadzieje że yamaha masz sprawdzone info ;) Edytowane 2 Maja 2010 przez SuperAs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 pogoda wymarzona :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperAs Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 prawdopodobnie bedziemy miec za darmo bo nie mają kompletu!!!!!!!!zapraszam w imieniu org bo mozemy sobie polatac-są w panice organizatorzy i chcą zaprosic jak najwięcej moto!!! W imieniu widzów - org mogą nas pocałowac w bena :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 W imieniu widzów - org mogą nas pocałowac w bena :flesje: mógłbyś rozwinąć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typeR Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To ja rozwinę - byłem i pocałowałem klamkę. Zakładam, że SuperAs miał podobnie. Cytuj http://lolcats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 dzieki za info, bo też słyszałem, że mają wpuszczać amatorów i właśnie miałem się tam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To ja rozwinę - byłem i pocałowałem klamkę. Zakładam, że SuperAs miał podobnie. może yamaha wyjaśni :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek46 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Kibel Wszystko zamknięte. Ochrona schowana w budzie wisi kartka że odwołane. Nie można wjechać. Ten kto pisał że można pośmigać niech teraz napisze gdzie śmigał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Kibel Wszystko zamknięte. Ochrona schowana w budzie wisi kartka że odwołane. Nie można wjechać. Ten kto pisał że można pośmigać niech teraz napisze gdzie śmigał. ...wypłaci odszkodowanie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Jaki organizator taka impreza :biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudłata Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Za dużo na reklamę wydali i już :icon_mrgreen: nie starczylo na resztę atrakcji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperAs Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 To ja rozwinę - byłem i pocałowałem klamkę. Zakładam, że SuperAs miał podobnie. Dokładnie. Yamaha ma chody u org to nam na pewno napisze o co kaman :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Ale to była prawdziwa informacja, bo dzwoniłem wczoraj do organizatorów i mówili, że jak pogoda dopisze, to będzie można wjechać na tor. Widocznie przestraszyli się porannego deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Też wczoraj miałem okazje popatrzeć na "wyścigi";] Oprócz Rookie 1000 nie bylo żadnego wyścigu. Podziwiam gości, bo jak zobaczyłem te "energochłonne" krawężniki od szykan na prostej startowej to wymiękłem. Nic dziwnego, że mistrzowie odpuścili. Paru zakończyło już sezon wyścigowy. Mimo tego, że nie miałem wczoraj suchej nitki i tak było warto. Do zobaczenia w Poznaniu;]!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Też wczoraj miałem okazje popatrzeć na "wyścigi";] Oprócz Rookie 1000 nie bylo żadnego wyścigu. Podziwiam gości, bo jak zobaczyłem te "energochłonne" krawężniki od szykan na prostej startowej to wymiękłem. Nic dziwnego, że mistrzowie odpuścili. Paru zakończyło już sezon wyścigowy. Mimo tego, że nie miałem wczoraj suchej nitki i tak było warto. Do zobaczenia w Poznaniu;]!!! A dotknąłeś chociaż raz tych krawężników ?? otóż miałem okazje w nie wleciec 2 razy :) i okazało się,ze są bezpieczne-tylko je przesunąłem i przedemną koles tez zachaczył kolanem i to nie przy byle prędkośći bo na wyjsciu z szykanki na prostą i pojechał dalej!!:) (to jesli chodzi o te klocki plastikowe) a co do krawężników to przez jeden przeleciałem i tez dało rade.Raczej na szykanach ciezko się wywalić było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi