dm15 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Posiada ktos moze przekrój tłumika do cbr F4i , zastanawiam sie nad jego przerobieniem i potrzebuje rysunek jak to wyglada w srodku. Ewentualnie przerabiał ktos serie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bez cięcia się nie obejdzie przy rozbiórce..Chcesz oryginał przerobić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tłumik w najgorszym wypadku spisany bedzie po prostu na straty , zależy mi żeby go skrócić ok 10 cm , w taki sposób by jednak spełniał swoją rolę a nie był tylko pusta puchą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Na stuntpoland.pl pewnie wiedza jak wyglada w srodku. Mysle ze tak jak w kazdej CBRce sa 2 przegrody i kilka rurek. Tak wyglada wnetrze tlumika od F2/3 http://img444.imageshack.us/i/dsc08909.jpg/ http://img413.imageshack.us/i/78310692.jpg/ Gdybys mial wyrzucac pozostalosci po nieudanej przerobce, to daj znac. Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez michal750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm15 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 O to własnie mi chodziło , zdaje sie ze f4i jest bardzo podobny jak nie identyczny , dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mel Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 a jak wygląda sprawa sondy lambda? kupiłem wydech. mam miejsce na sonde. ale nie wiem czy moja F4i ( 2003 rok ) ma te sondę. Bo z tego co wiem to nie wszystkie miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Z tego co wiem to europa nie ma sondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi