sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 chcemy się wcześniej gdzies spotkać co by całą zgrają przyjechać ... To może parking przy cm. wojskowym na Powązkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 może jeszcze jakiś inny pomysł co do miejsca spotkania ? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a może mcdonald na powstańców?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 i właśnie o to chodziło dobra latte na początek :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 a może Mc Donalds Górczewska/Lazurowa? Mniej benzyny spale hahahahah :icon_mrgreen: P.S Asiu,a Ty się tak nie przyczepiaj....wiadomo że 98 w cenie 95 ;P Taki błąd :D Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElViajero Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mcdonald na powstańców jest po drodze na stacje BP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Asiu,a Ty się tak nie przyczepiaj.... Muszę! Taka moja czepliwa natura :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 mcdonald na powstańców jest po drodze na stacje BP :) nie każdemu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Jeśli mi się uda już moto zarejestrować to również z checią podjadę na BP. A z tym spodkaniem fajna sprawa, może centrum tam każdemu po drodze :biggrin: a i jeszcze parę km więcej się zrobi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 niech więc padną inne propozycje co do miejsca spotkania, dla mnie centrum też jest ok tylko żeby można było spokojnie stanąć i pogadać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 nie każdemu :icon_razz: A od kiedy to zrobienie kilku kilometrów więcej sprawia jakiś problem? :bigrazz: Że niby benzyny więcej pójdzie? Spokojnie, zatankujesz się na BP :bigrazz: Mi obojętne gdzie się ustawimy/cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A od kiedy to zrobienie kilku kilometrów więcej sprawia jakiś problem? No właśnie, od kiedy? :bigrazz: Dla mnie to nie problem, mówię tylko że nie po drodze ;) A ustawiać się możemy przecież gdziekolwiek. Nie róbmy z tego wielkiej sprawy, bo i tak pojedziemy na BP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Kurde. A mnie nie będzie :( Jak akcja jest w Warszawie, to ja jestem w Krakowie, a jak jest w Krakowie, to ja jestem w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawi Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 więc jeśli wszystkim jest bez różnicy niech zostanie MCdonald na Powstańców :biggrin: lub czekamy na inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 więc jeśli wszystkim jest bez różnicy niech zostanie MCdonald na Powstańców :biggrin: lub czekamy na inne propozycje Do 9 maja wszystko się jeszcze może zmienić ;) Spokojnie. Jednak, niech wstępnie zostanie ta miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi