mongor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziś,po 15-tej, na trasie Brzesko N. Sącz, za Czchowem, miał miejsce wypadek. Paskudna czołówka motocyklisty z samochodem. Motocyklista na ścigu rozwalony w kawałkach Przód chyba BMW skasowane. Przejeżdżałem tuż po, widok masakryczny. Wczoraj wieczorem, bliska mi osoba miała wymuszenie, przez skręcającą puszkę w lewo. Na szczęście, oprócz obdartych plastików i paru siniaków nic się nie stało. Dziadek wysiadł z puszki i stwierdził "ale nic się nie stało. Zbieraj się i do domu" Chciał uciec. Jendak wielu kierowców się zatrzymało i dziadka unieruchomili. Był trzeźwy.Stwierdził że to motocyklista za...ł. Jednak inni świadkowie potwierdzili rację motocyklisty, że jechał on najwyżej 40-ką.Bo był korek do świateł, a on stał grzecznie w tym korku.Uważajcie na siebie. Sezon na dobre, jeszcze się nie rozpoczął, a już tak wielu odeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Oczy dookoła i myślenie za innych - tylko to nas może uratować. Wydaje się ze to będzie ciężki sezon.Dużo więcej sprzętów jest wiec i wypadków będzie sporo. Bądźcie czujni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzisiaj o mało co, a przeżyłbym podobną historię. Jakiś gość chciał wymusić na mnie pierwszeństwo, ale na szczęście w porę się zatrzymał. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dziś,po 15-tej, na trasie Brzesko N. Sącz, za Czchowem, (...) w wytrzyszczce, pod samym zamkiem, tuż za znakiem "uwaga wypadki"... ciemnozielona cb500 na krakowskich blachach. widok straszny... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Tak. Straszny widok. Miałem w planie jeszcze pojeździć ale uwierzcie, jak to zobaczyłem, to jedyna myśl; powrót do domu. Nie przeraża mnie widok wypadku, widziałem już nie jeden, ale ten jakoś dalej we mnie tkwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ...w to drugie zdarzenie to akurat tak do końca nie wierzę, ok, dziadek mógł zajechać drogę, ale przy 40km/h to motocyklista powinien zatrzymać się w miejscu, dziadek mógłby co najwyżej go staranować, ale żeby przy tej prędkosci nie zareagować na manewr samochodu? Niedługo będą wypadki, gdy samochód zajedzie drogę osobie na wrotkach lub hulajnodze, a ta w niego uderzy. Straszne! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ...w to drugie zdarzenie to akurat tak do końca nie wierzę, ok, dziadek mógł zajechać drogę, ale przy 40km/h to motocyklista powinien zatrzymać się w miejscu, dziadek mógłby co najwyżej go staranować, ale żeby przy tej prędkosci nie zareagować na manewr samochodu? Niedługo będą wypadki, gdy samochód zajedzie drogę osobie na wrotkach lub hulajnodze, a ta w niego uderzy. Straszne! pzdr Źle się wyraziłem. Dziadek na niego, po prostu wjechał na skrzyżowaniu. A tu kolejny z Małopolski, http://www.malopolanin.pl/8093_scigaczem_w..._dzieckiem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 wczoraj jakiś debil kumplowi na czołówkę jechał bo wyprzedzał inne auta pod prąd, kumpel musiał się zatrzymać i zjechać na pobocze. ku*wa czemu aborcja jest zabroniona może takie zjeby by się nie rodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 mi wczoraj dziadek wyjechal trójkołowcem na zakrecie , delikatna shima przy hamowaniu ale jakos go ominąłem, ludzie kompletnie wyobrazni nie maja niektórzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi