lionix Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Szukałem i nie znalazłem... Jak wykonać slow wheelie? Normalne jakoś ogarniam, trójka, rura, czwórka, piątka w locie i się jedzie. A do powolnego nawet nie potrafię się zabrać :eek: Druga sprawa, drz (sucha miska)na pewno można latać bez przeszkód na gumie? Teoretycznie się nie zatrze, ale jakoś nie bardzo ufam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Szukałem i nie znalazłem... Jak wykonać slow wheelie? Normalne jakoś ogarniam, trójka, rura, czwórka, piątka w locie i się jedzie. A do powolnego nawet nie potrafię się zabrać :eek: Druga sprawa, drz (sucha miska)na pewno można latać bez przeszkód na gumie? Teoretycznie się nie zatrze, ale jakoś nie bardzo ufam :banghead: Twoja DRZeta i tak się zepsuje wiec możesz na niej robić wszystko.... a jak ? ja nie wiem :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Twoja DRZeta i tak się zepsuje wiec możesz na niej robić wszystko.... a jak ? ja nie wiem :P Ta.... jeżdżę spokojnie toi tak się rozwala, to przynajmniej się pobawie... :buttrock: pozdro Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Se zajrzyj na stuntpoland se. Jest tam z tego co pamietam temat poświęcony każdemu trickowi, było też o wolnej. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przy suchej misce olejowej konstrukcja jest tak wykonana że masz smarowanie np. podczas jazdy na jednym kole. Nie trzeba przerabiac smoka jak przy mokrej misce. Nie masz sie co bać, śmiało hulać. co do wolnej gumy to operowanie tylnim hamulcem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) http://www.stuntpoland.eu/threads/3324-Wolne-Gnanie ....standardowo trochę spamu do przerzucenia :D (tyle,że trza się zarejestrować) Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Znalazłem wcześniej. Ale dzięki Pobrubuję, mam nadzieje że przy glebie za dużo nie rozwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Znalazłem wcześniej. Ale dzięki Pobrubuję, mam nadzieje że przy glebie za dużo nie rozwalę Rozwalisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) myślałem o HB, łatwo byłoby coś takiego w DRZ skonstruować... jak się wkręcę to może może :) Mam zacisk od starego moto, chyba się nada, jedyny problem to jego mocowanie Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepino Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na trójniku możesz zrobić, na początek wystarczy spokojnie. Mocowanie na drugi zacisk, to nie jest łatwy temat. Zanim ogarnie się najlepszą wersję troszkę trzeba poeksperymentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 E ja to chciałem dać zacisk od starego moto, wężyk od niego, drugą pompkę 2 dźwignię :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepino Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Mocowanie zacisku jest największym problemem. Żeby zrobić takie, które jest mocne, osiowe, i nie przeszkadza naciągom i milion innych ... pompka też najlepiej radialna .... Oczywiście na innej też da radę - ale słabiej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) Ostan ma rację-zainwestuj w pompę,trójnik i zostaw na razie oryginalny zacisk..... Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Tylko se wlej więcej oleju niż w papierach. A będzie ok. Ja tam mam 3,2 a spokojnie leję 4 :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 koles na serwisie ma drz sm z przytartym tlokiem , gosc wlasnie jezdzil na gumie , olej mial ok , poza tlokiem nic sie wiecej nie przytarlo Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi