Marta CBR Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 witam,potrzebuję pomocyposzukiwany KTM LC4,wszelkie wiadomości o osobach które chciałyby sprzedać taki sprzęcikbardzo pilne !!z góry dzięki za ew.zainteresowanie pozdrawiam Marta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 to musi byc scigacz No, no Marta a moze jednak enduro :clap: No chyba ,ze jest KTM LC4 900rr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 o boshe..Rad3knie naśmiewaj się tylko szukaj takiego KTMchociaż najbardziej to chyba liczę na pomoc Dominika..pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ciekawe jak sobie z czymś takim poradzisz ,to nie łagodne jak gs500 :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Przykro mi Martka, ostatni LC4 jaki udało mi się załatwić (używany) był z pół roku temu. Będę się rozglądał, ale póki co nie mogę pomóc :clap:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ok,dzieki :clap: jak będziesz coś wiedział to daj znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=23901781 tylko troche stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi