Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zaczynamy dystrybucję. Na nasz teren mamy 8500 sztuk żółtych naklejek. Część zostanie rozdysponowana na Polskę Zachodnią i Północną, część zostanie przekazana na allegro, aby trochę podk... konkurencję zarobkową. Ja czekam na odbiorców osobistych bezpośrednio z Poznania i okolic oraz miast w szeroko pojętym Poznańskiem. Naklejki są od dziś do odbioru osobistego w SKLEPIE HRG na terenie Motorowni Motocykle w Poznaniu, ul. Krauthofera 58, róg Góreckiej, tell. na wszelki wypadek - 061 661 50 71, 601 714 705. Naklejki wydaję ja lub Szymon ze sklepu. Dozo, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldSchool Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) a Warszawie gdzie można dostać ze 3 sztuki? p.s. gratulacje i podziękowanie za zorganizowanie akcji! Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez OldSchool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor07 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja też bym chciał 3 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burzawa Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 witam mam zapytanie pobrałbym naklejki na rejon miasta gniezna i okolice zorienuje sie jaka ilosc ,a mozliwe ze w piątek bede w poznaniu z pierwszego liczeenia wychodzi mi okolo 100 nie bedzie problemu z taka iloscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porywacz_zwlok Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 nadal zmieniają od słońca kolor na biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Napisalem juz w 'przy piwie' ze jutro wpadne po naklejki dla Piły i okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 nadal zmieniają od słońca kolor na biały? NIE. Już od 2 poprzednich edycji jest ok. Ja mam na aucie naklejkę od lat ta samą i jest jak nówka sztuka. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuraś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jesli by ktos jechal w okolice ostrowa wlkp to fajnie by bylo jakby podrzucil troche, kumple na puchy by ponaklejali itd moglbym zawiesc tez do kilku pkt motocyklowych. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifi0089 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a w Grudziądzu gdzie można znaleśc naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) czesc Dominik tak jak Ci pisalem jutro sie zjawie po nie tzn piatek 16/4/2010 i moge sie zajac dystrybucja na poznan kolego chyba pomyliles te naklejki te naklejki mam juz 2 lata na aucie i wciaz sa zólte tak jak byly ja mowie o tych : Motocykle sa wszedzie wiem ze ktos puscil taka edycje co kolo napisu jest zdjecie lusterka a w nim moto i te blakna w sloncu w sumie po paru dniach Jak cos posidam wieksza iloś naklejek osoby zainteresowane z POZNANIA i okolic pisac na pw to napewno gdzies sie spikniemy :) Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Riko ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Tak, Riko ma nakład na Poznań, a ja robię listę dla Wielkopolski - po PW i śledzeniu tematu. Myślę, że do końca weekendu ogarnę temat i zacznę wysyłkę - po ok. 100 szt, do mniejszych miast, koszty biorę na siebie. Listę obdiorców będę podawał tutaj i w głównym temacie w Piwie. PS. Proszę nie pisać, że do np. Wągrowca musi iść 1500 sztuk... Nie mamy takiej możliwości, przykro mi. Zatem, bierzmy siły na zamiary. Niemniej WIELKIE UKŁONY za zaangażowanie i chęci! Szacunek! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 no juz pierwsze ilosci poszly na poznan ;) jak cos pisac na pw napewno sie zgadamy co do odbioru ;) ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi