konjo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 witam dopiero kiedy przejechalem sie wczoraj w nocy (pierwszy raz po zmroku) kawalek po ulicy stwierdzilem ze lampa przednia nie daje dobrego swiatla.teoretycznie swieci tak jak powinna ale moim zdaniem jest tego oswietlenia troche za malo i jest za bardzo rozproszone- dodam ze jest raczej dobrze wyregulowana. czy macie jakies pomysly jak polepszyc oswietlenie w ogarze zeby jadac noca nie trzeba bylo wytezac wzroku czy przypadkiem 15m przed nami nie ma ogomnej dziury...?moze lampa z innego motorka? prosze o podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 przy tej wielkości lampy , 6V instalacji cudów nie osiągniesz. jedyna metoda to większy reflektor lub mocniejsze źródło swiatła (najlepiej zasilana z 12V) ale obie wersje to raczej droga zabawa bądź w ogóle niewykonalna (kto przełoży całą instalację 12V do ogara?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 A może masz brudny odbłyśnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Heh.......Z Tym moze byc Ciezko!!!! Wyczysc oczadnie lampe (w srodku) lub skołuj jakis wiekrzy reflektor!!!! Pozdrawiam Veteranos!!! :clap: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja proponuje kupic nowe cewki swietlne ... obecne moga byc po prostu zuzyte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 kup akumulator i załoz chalogeny :clap: lub kup owiewke z 2 chalogenami :) ale to troszke kasy kosztuje taka zabawa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zawsze możesz zamiast cewek oświetleniowych wsadzić cewki zapłonowe (te w silniku). Będziesz miał wtedy zamiast 20W, 30W. Dzięki temu możesz do przedniej lampy wsadzić sobię żarówkę 25W. Ale ja mam u siebie akumolator i 15W nieźle świeci, jeszcze mam niebieską postojówkę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 słuchaj ja mam 12v swiatło extra ale polecam 8v lepsza :clap: "Motobike Is the Best" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 konjocudow nie osiagniesz z oswietleniem w ogarze, sam mam jawke i chcialbym miec lepsze swiatlo przednie i tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi