HunterM Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam, szukam uszczelki pod pokrywę z prawej strony silnika dokładnie pod pokrywę impulsatora. Dokładnie chodzi o uszczelkę numer 92055A i za cholere nie moge tego nigdzie znaleźć. http://www.cheapcycleparts.com/model_years...ssemblies/93386 Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A sprawdzałeś tu: http://www.kawasaki.pl/dealerzy Jest to oring czy uszczelka ? Jeśli uszczelka to możesz ją dorobic z odpowiedniego materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No chyba pozostanie ASO, dorabianie, silikony i inne tematy nie wchodzą w grę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Hunter, a nie lepiej dociac? 20min roboty na spokojnie i elegancka uszczelka bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Hunter, a nie lepiej dociac? 20min roboty na spokojnie i elegancka uszczelka bedzie. Docinałem jak miałem WSK-e :bigrazz: Zamówione w ASO - 40,49zł Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tak ogólnie to uszczelka okazała się być O-ring i nici z jakiegokolwiek docinania. Poza tym skoro japońskie mózgi wymyłsliły tam O-ring nie śmiałbym być mądrzejszy i obudzić się ze stukającą panewką np. na granicy polsko - czeskiej :icon_mrgreen: Mam nadzieję że teraz będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi