zenon002 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Witam mam problem ... składam mojego ciao i brakuje mi części w gaźniku a mianowicie ''blaszki''która powinna być przyczepiona do linki oraz pokrywy tej blaszki można te części jakoś dorobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Wszystko można dorobić. Kwestia ceny. Z tą sprawą powieneś do tokarza się zwrócić (jak się domyślam to chodzi o pokrywkę przepustnicy). Nie lepiej poszukać czegoś używanego za małe pieniądze? Pewnie ten gaźnik był wykorzystany w wielu innych mopedach tylko musiałbyś się zorientować w jakich i na portal aukcyjny uderzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jesli nie potrafisz podac nazwy to pokaz o co Ci chodzi na fiszkach, lub zrob zdjecie i podkresl w paincie. Jakie blaszki? Przy plywaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Pokaż jakieś fotki, rysunki katalogu części, jak zobaczymy o które części chodzi i jak wyglądają do napiszemy Ci co z tym zrobić. Chińskie skuterki to mieszanka kopii cześci z różnych marek skuterów a więc z Faggio :biggrin: też dużo tam jest, niektóre gaźniki Faggio są indentyczne jak te z chinoli, mam kilka takich na części, jeśli pokażesz foto/rysunek to zobaczę czy podobne i mogę Ci podesłać jeśli będą się zgadzać te części. Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon002 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1d806f3e3ff939e7.html zaznaczyłem czego dokładnie mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Czyli przpustnicy sprężyny iglicy i tej całej zakrywki. Gaźnik bardzo podobny do tego montowanego orginalnie w rs 50 i innych motorowerach z silnikiem am6 pewnie to jakiś dellorto. polecam spisać sobie dokładny model gaźnika i szukać u handlarzy na allegro, ale z tego co wiem to raczej bedą chcieli to sprzedac z całym kompletnym gaźnikiem(70-150zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon002 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 tam brakuje tylko przepustnicy w formie prostokąta ten gaźnik jest od piaggio ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 tam brakuje tylko przepustnicy w formie prostokąta ten gaźnik jest od piaggio ciao skoro wiesz lepiej to co się pytasz czego brakuje?? zastosuj się do rad hubertamtx Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi