Dariusz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Czesc mam na imie daek jestem tu nowy mam mały problem z yamahom dt 80 :( Mianowicie nie podaje mi dozownik chociarz był czyszczony i miał nowe zimering !!Kiedy go zalorze w węrzyku co idie olej robią się przerwy z powietrzem sam juz nie wiem co zrobić???? :cry: Prosze o jakieś porady ;) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wywal ten dozownik do smietnika i lej gotową mieszankę do baku bo dozownik to największy błąd w motocyklach enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 może jest pęknięty wężyk?? Sprawdz to!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wywal ten dozownik do smietnika i lej gotową mieszankę do baku bo dozownik to największy błąd w motocyklach enduroPopieram w 100% ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Słyszałem że "dozownik obciąża wał" i dlatego moto z dozownikiem jest słabsze, niż bez. Nie wiem ile w tym prawdy, ale dozownik to wygodna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dla mnie dwusow bez dozownika to taki bubel, no chyba ze mowimy o crossach ktorymi sie nie podjezdza na stacje tylko zawsze sie tankuje z kanistra, ale to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dozownik jest niby dobry, węrzy tez nie jest pęknięty!! sam nie wiem teraz leje mieszanke bo już raz przez ten dozownik motor zatarłem, zawsze jest wygoda z dozownikiem bo na stacji lejesz czystą!! :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybek Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 dozownik otwiera chyba linka ?zobacz jej luz regulacje moze jakis wlos linki pekl i haczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi