wicek15 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No jednak moje nie było zalane ową masą :) http://www.minsk.za.pl/kologpz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wygląda spoko, chociaż ja bym rzeźbił. Oby tylko koło było wyważone to będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zobaczymy w przyszłym tygodniu (mam nadzieję, że już je zrobi do tego czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibay Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Witam , ma ktoś magneto na sprzedaż do Kawasaki Ltd 454 , pilna sprawa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi