czachus Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie znam człeka :bigrazz: Nie-po prostu staję w obronie maluczkich i uciśnionych :bigrazz: Serce mam po lewej stronie i wolę kontakty damsko-męskie niż inne :biggrin: Chyba standardzik :icon_question: Ale ma się paru znajomych o innej orientacji-i powiem tak-toleruję to, bo to fajni ludzie, ale nie akceptuję tego, bo to dla mnie nienaturalne. Kolega tu o szpagatach a my o pedalstwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja nie wierze w to co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Stary.....pojechałes po bandzie :icon_mrgreen: No ale skoro to był Twoj cel i osiągnałes to wypada pogratulować. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Od jakiegos czasu bardzo chcialem zrobic szpagat francuski. Czy to ma cos wspolnego z .... miloscia francuska ? :icon_mrgreen: Przydaje sie do tego ? :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 buaha patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Brawa za odwagę. Ja bym sie na to nie zdecydował. Szpagat to przy tym pikuś :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zamykam bo Temat pasuje na inne Forum :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi