przemek96 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) oo fakt :buttrock: ale Virago to dobre moto :buttrock: czasem ma swoje humory, ale daje radę :bigrazz: Edytowane 23 Maja 2011 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) :crossy: :icon_biggrin: nie ma tematow starych dla motocyklistow, one co jakis czas sa odnawiane i przypominane w roznych tematach.A czy sa pisane 5 lub 7 lat temu czy to istotne mysle ze nie, to jakby byly dzis pisane bez chwalenia sie kiedy sie smiga juz 45 lat.Pozdrawiam zycze szerokosci i przyczepnosci lewea w gore na trasie Edytowane 6 Czerwca 2011 przez motocyklista 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgadzam się z Krakowem w zupełności. Możliwe, że w tym sezonie ktoś będzie szukał Viróweczki i z chęcią poczyta te posty. Ja sam 3 sezony śmigałem na Virówce i bardzo miło wspominam to wdzięczne moto. Kupiłem, wymieniłem płyny i filtry a potem zaglądałem tylko do baku przy tankowaniu. Żadnych awarii czy niespodzianek i ładna linia choppera - pozdrawiam motocykliste 45 (do zobaczenia na trasie) :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklista 45 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam!,nie wiem dlaczego nikt nie pisze o problemach i pozytywach naszych 750 jamaszek.Wydaje mi sie ze powinno sie pisac a nawet trzeba sie tym tematem dzielic,zapraszam :icon_biggrin: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forrest2000 Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kolega ma racje. Kosmicznie mało ludzi na forum a temat Virówek prawie nieczynny. Ludziska boją się ruszać starych tematów a przecież ktoś to czyta. Co tydzień ktoś w kraju szuka nowej Virówki i te posty pomogą mu dokonać wyboru. Tematy te zawsze będą aktualne. Virago to dobre moto: trwałe, wytrzymałe, praktycznie bezawaryjne, tanie w utrzymaniu i stosunkowo nie drogie w porównaniu do innych marek równorzędnej linii. Jeżeli ktoś z Was kochani kocha te linię to warto sobie Virago sprawić (na początek 750 bo spokojnie pociągnie plecaczka a potem 1100 - duży zapas jadu). Pozdrawiam i piszcie dużo o Virówkch (na tym moto zaczynałem śmigać) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi