TTomek789 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam,mam kingway łos.(taki choperek).Chciałbym go stuningować za kwotę do 500zł.Chciałbym zwiększyć poj. do 75-80 ccm.I oto moje pytanie i prośba do was,co muszę kupić aby mieć wszystko co powinienem? Np.zębatki,łańcuch,gaźnik,cylinder,i jakaś elektryka...Mało się na tym znam.Proszę o listę potrzebnych rzeczy oraz linki (najlepiej z allegro) z przedmiotami do kupienia.Pozdro i Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak jest naklejki mocy koniecznie z płomieniami i do tego rożnokolorowe diody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Uważam ,że futerko na kierownicę da zdecydowanie lepsze efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 neony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zrób kilka dziurek wiertarką w tłumiku i już masz z 5 KM wzrostu Mocy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja bym podjechał z magnetyzera. Dają 20% wzrostu Mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTomek789 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zrób kilka dziurek wiertarką w tłumiku i już masz z 5 KM wzrostu Mocy :biggrin: taa...1000 KM Chodzi mi o mechanikę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Napisz do MajkelPL,on jest znawcą tuningu wizualnego :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja bym podjechał z magnetyzera. Dają 20% wzrostu Mocy. Najlepiej dookoła głowy je przyczepić, przynajmniej będą oryginalnie wyglądać. Tyle z nich pożytku. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) skorzane frendzle i uchwyt na browara na kiere :icon_mrgreen: Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez emil1005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cylinder-tłok-głowica, uszczelki i wszystkie drobiazgi u mnie ok.270PLN. :biggrin: Do tego dysze gaźnika, moduł (40-60PLN), olej, ewentualnie zębatki i będzie śmigał jeśli zostanie dobrze zestrojony. Robię takie przeróbki nawet kilka razy w tygodniu na tych silnikach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTomek789 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Cylinder-tłok-głowica, uszczelki i wszystkie drobiazgi u mnie ok.270PLN. :biggrin: Do tego dysze gaźnika, moduł (40-60PLN), olej, ewentualnie zębatki i będzie śmigał jeśli zostanie dobrze zestrojony. Robię takie przeróbki nawet kilka razy w tygodniu na tych silnikach. Ale czy jest to obojętnie jaka zębatka? Czy łańcuch też trzeba zmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi