mazur Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 witamogarek nawet fajny tylko jakoś mi do gustu nie przypadły te nalepki na schowkach. O ile dobrze widze to tłumik masz przyczepiony do amorków owarzaj by ci się nie urwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nic się nie urwie jusz ja to wiem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 heh extra ogar, fajnie tłumik wygląda PS. Ciekawe co Greedo napisze na jego temat :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 No fajny ogarek, zadbany, całkiem całkiem i fajny kolorek.PS. Ciekawe co Greedo napisze na jego temat :mrgreen:Wiesz, że o tym samym pomyślałem? ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Sądząc po filmiku, to Twój Ogaryszek ma Moc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Tłumik fajny, bo wiekszosc ma te brzydactwa z czarna komorą i malowana na srebrno koncówka. Ale ogolnie i tak nieco trąci wsią... szczególnie ten "super profesionalny" filmik gdzie "palisz" gume Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 a kto powiedział że to jest palenie gumy :x to zdzieranie gumy ale niepowiem maly pisk był ;]i na poczadku nie trzymalem max gazu dopiero potem podkręciłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Spoko ogórek, podoba mi się :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Dopiero obejrzałem filmik i jestem pod wrazeniem. Moja jawka nie dała rady na asfalcie. PS. fajny dresik :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Amory to sa chyba od wsk. Poza tym fajny ogarek Te amory są akurat od SHL Gazeli - takie były produkowane i sprzedawane jako elementy zamienne do tego motoru a od amorów WSK różniły się tylko tym, że wueskowskie miały chromowane dolne szklanki a górne malowane /najczęściej na czarno/, natomiast gazelowskie miały to wszystko na odwrót: góra w chromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Fenix thx za info :) niewiedzialem że są od SHL-ki :clap: moi koledzy mowią że to są Amory w ktorych jest ciśnienie powietrza i ono robi ciśnienie i amortyzuje :roll: jak jade i wpadne w dziure itd to a amorow słychac jakby powietrze i niewiem co to :) :D lub zwykłe olejne ale z kąd to syczenie powietrza :eek2: Ale Spoko amortyzują :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAM3K Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No noogarek spokoladny lakierwyrypisty tlumikOK!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi