WLD_Wlodi Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Powiedzcie mi , czy hak od ibizy II (1993-1999) będzie pasować do ibizy I (1985-1993) ? No i od czego jeszcze ewentualnie bedzie pasować do ibizy I? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Zadzwoń do ludzi co handlują hakami.Myślę, że nie będzie problemu z taka informacją. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 http://www.autohak.com.pl/index.php?id=lis...=32&model=Ibiza Sprawdż na tej stronce :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThundeR Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wtedy to seat jeszcze należał do fiata więc może uno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 wystarczy wykonać telefon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Hak już kupiony od ibizy za dobrą kase, koniec tematu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Hak już kupiony od ibizy za dobrą kase, koniec tematu :icon_mrgreen: Jaką masz, jeżeli można wiedzieć, wpisaną w dowodzie dopuszczalną masę niehamowanej przyczepy? Jak miałem takiego strucla z silnikiem 1.2 to diagnosta przy badaniu dołożonego haka bez mrugnięcia okiem wpisał 750 kg. Teraz mam 1.5 tonowe Volvo i może ciągać niehamowane max 730 kg. Paranoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jaką masz, jeżeli można wiedzieć, wpisaną w dowodzie dopuszczalną masę niehamowanej przyczepy? Jak miałem takiego strucla z silnikiem 1.2 to diagnosta przy badaniu dołożonego haka bez mrugnięcia okiem wpisał 750 kg. Teraz mam 1.5 tonowe Volvo i może ciągać niehamowane max 730 kg. Paranoja... Niestety nie moje auto, i nie mam teraz akurat kontaktu z właścicielem :) Ale 730kg to troche mało, w MB E300 1995 było 1900kg, a w Kombi 2000kg, także te 730kg przy masie całego auta jest wręcz śmieszne. Chyba że masz słaby silniczek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Niestety nie moje auto, i nie mam teraz akurat kontaktu z właścicielem :) Ale 730kg to troche mało, w MB E300 1995 było 1900kg, a w Kombi 2000kg, także te 730kg przy masie całego auta jest wręcz śmieszne. Chyba że masz słaby silniczek :) Hamowanej mam 1840 kg, ale te 730 to dla takiej bez hamulca. A silnik w standardzie 2.4 TIC z VW LT, 115 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Faktycznie, nie doczytałem że niehamowanej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi