Paweł_87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Tak, HM jest lepszy, ale to już jest wyczynówka, a Senda jest raczej "miejskim: endurakiem :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 wielkie dzięki Dominik za twoje rady. Własnie wróciłem z toru i przed kazdym skokiem miałem przed oczami twój post :clap: Latało sie dużo lepiej i z bezpiecznym ładowaniem. Dzięki A co do tych silników to raczej senda jest słabsza bo na jawie robiłem sende SM jak chciałem a Rieju nie dawałem rady. Chociaz to pewnie zależy od wyprodukowanego egzemplarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Senda i wszystkie 50 endurka to zlomy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Senda i wszystkie 50 endurka to zlomy :clap: Tak WSZYSTKIE motocykle to złomy! :) Jesteś cool :eek2: A tak poważnie to szkoda mi ciebie...To, ze masz yz to nie znaczy, ze mozesz sobie wygadywać co chcesz, ja sobie kupie wr'ke 426 i pwoiem, ze wszystkie 125 to złomy! :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Panowie chyba zeszliśmy troche z tematu...Połowa postów w ogóle nie odnosi się do tematu. Zaczelismy porownywac enduraki 50cc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja tak uwazam a jak ci sie nie podoba moje zdanie to masz problem ( dosc duzo jezdzilem na 50 i mam podstawy tak twierdzic) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Co do skokow to podczas lotu mozna balansowac cialm czy to cos daje np wychylenie sie do przodu do tyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 prawda jest taka ze jak sie jezdzi na 50cc to uwaza sie je za najlepsze motory jakie mogą byc, ale jak usiądziesz na 125cc albo niedaj boże go kupisz, to patrzysz na 50cc z uśmiechem i sobie mówisz "jak ja mogłem na tym jezdzic" :clap:Ale skonczmy juz ten temat i powrocmy do tamtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 to chyba zalezy od długości lotu, bo jesli skok jest krótki to liczy sie tylko najazd i wybicie, ale przy dłuższych skokach mozesz probowac balansowac ciałem, oraz uzywac gazu i hamulca. Ale jak juz mowilem decydujący jest moment oderwania się od ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 prawda jest taka ze jak sie jezdzi na 50cc to uwaza sie je za najlepsze motory jakie mogą byc, ale jak usiądziesz na 125cc albo niedaj boże go kupisz, to patrzysz na 50cc z uśmiechem i sobie mówisz "jak ja mogłem na tym jezdzic" Ale skonczmy juz ten temat i powrocmy do tamtego. :clap: Prawda, co prawda na razie mam 80ccm ale wogłule nie ma co porównywać do 50siątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mój rekord wyskoku na odległość to 19metrów - skoczyłem tyle DT Z tym że skok jest płaski nisko nad ziemią. Na górę wjeżdża się około 60 km/h. Ale troche to jest niebezpieczne bo na hopce jest korzeń i jak na niego sie wjedzie to lot jest zaburzony :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Prawda, co prawda na razie mam 80ccm ale wogłule nie ma co porównywać do 50siątki. Przejedż się dobrą 50 to zmienisz zdanie.Co z tego, że niektórzy mają 125 i mówią że 50 to syf jak w terenie nie potrafią tych 50 dogonic. Chyba ze na prostej ale to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch@di Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 wys. 2 piętra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nom , zmieniam zdanie jechałem Yamahą DT50 (99rok) i wiem co to robi!! Ale MTX80 jednak leprzy jest :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrossRider Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2004 mój "znajomy" twierdził, że potrafi nią lecieć nawet i 110km/h no cóz... albo chłopak ma bujną wyobraźnię albo leciał nią po pionowej drodze z Mount Everenst Słabek FYI, Ja ważę 70 kg i jechałem senda(SM) 105km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi