-=AUTSAJDER=- Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Przydałoby się troszke filmów bo chętnie bym obakał jakieś :D hehe qwa musze nakręcic jakis filmik o swojej TS'ce 250/1 :buttrock: p0zdr0 4 @ll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Ja mam film ze zlotu w gdyni około 10 min = 100 MB moę go wrzucić na serwer. A w planach w przeciągu 2 tygodni nakręce film z 5 mz Etz 150 2 sztuki etz 250 1 sztuka i 2 etz 251 jak wrzuce na serwer to dam znać a przy okazji ten serwerek jest dość cienki czy znacie jakieś miejsca w śieći gdzie za friko mogę to zamieśćić ok 300mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Witam! Tymczasowo mozesz wrzucic tu:ftp://mz:[email protected]Ale niestety tylko do nastepnej soboty. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 26 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2004 Czolem 1 Chetnei bym cos poczytal ale jest drogny problem.Bylbym niezmiernie wdzeczny jak ktos by udostepnil haslo na ftpZ gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 3 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2004 czy ten ftp działa??? odkad powstał ten serwik ani razu nie udało mi sie go odpalic czy cokolwiek cos na niego wrzucic- pech????? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=AUTSAJDER=- Opublikowano 5 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy mógłbym prośić o hasło na ftp bo coś nie moge sie dostać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 5 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2004 Przykro mi ze tak wyszło ale narazie serwer FTP nie działczy :D jezeli ktos dysponuje wolnym miejscem to byłbym wdzieczny a zreszta chyba zrobie jakąś stronke i bede umieszczał sam te materiały na stronie za prośba zainteresowanych poprostu zdjecia prospekty itp zadnych tam info o mz itp tylko galerie zdjec i przydatnych skanów dokumentów chyba ze jakis FTP znajdziecie. bo ja niestety nie mam jug co :D(( :buttrock: pozdrawiam Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sexi1989 Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 Hmm Mam Pytanie Co Do Tego Serwera Jak Go OdpalićTąStronke Czy Trzeba Mieć Jakiś Program FTTP Bo Jak Klikne Na Link To Mi Wyskakuje Taki Komunikat O Wpisaniu Nazwy Urzytkownika i hasło i niewiem co robić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 12 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2004 przeciez serwer obecne nie działa- Krzysiek napisał o tym 2 posty wczesniej Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radw Opublikowano 14 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2004 siema hm filmy o etka spoko trzeba zobaczyć i zassać też mam etke 251 spoko maszynka nie mam jeszcze fotek ani filmów ale jak będe miał to wruce pozdro...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radw Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 siema filmiki zdjęcia zajebista sprawa. Niedługo nakręce filmik o swojej mz 251 to wrzuce Dzięki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radw Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 jak wejśc na tego ftpa jak klikam na link to wyskakuje mi że trzeba na niego hasło????Jak sciągnąć coś z tych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 1 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2004 No niestety serwera już nie będzie..niestety to nie z mojej winy poprostu kolega już nie am tego ftp-a...rozmawiałem z nim i pytałem sie czego go zlikwidował...on zaś odparł że obciąża łącze i ze względów bezpieczeństwa ..to tyle w tym temacie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Mam dobrą nowinę moje MZ rajdery :) serwerek juz jest nowy i napewno nie padnie sporo juz przygotowanego jest stuffu na nim adres podam na dniach. Szykujcie materiały ojjj będzie sie działo Krzych wrócił i da czadu :mrgreen: :mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 1 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Nowina kolejna w przyszłym tygodniu bedzie serwerek konkretnie juz. Na poczatek przewidujemy około 500 Mega miejsca, ale jak bedzie potrzeba to spokojnie zwiekszymy ilośc miejsca. LUK udostepni Ftp, a ja sie zajme wrzóceniem sporych ilosci materiasłów. Zapowiadam juz fajny film z Jawą ts350 w roli głównej oraz ETZ Luka na torze crossowym, bedzie na co popatrzec :). Od wiosny bede miał aparat cyfrowy, Luk pradopodobnie tez,to bede robił sporo zdjęć ze zlotów, szczególnie Szymany koło Szczytna. Zlot u Papy w Ostródzie tez bede uwieczniał. Postaram sie sporo fotek umiescic i filmików ze zlotów np palenie gumy, jazdy pokazowe, drag race klasy wolnej czyli np skutery :), quady oraz rózne nieprzecietne foty zlotow, oraz z wycieczek na Etach itp. Narazie będą prospekty, Program do obliczania wydechu w 2t zdjeciaMZ , CZ Cross , CZ-ETZ-enduro kolegi LUKa :) z membraną, troche filmów i to co jeszcze wy tam zapodacie ciekawego. Bedzie nareszcie niezły zbiór konkretnych materiałów. Mamy Katalogi czesci skany publikacji na temat MZ i mase mase zdjęć łacznie około 2500 zdjęć samych podzielonych na rózne kategorie. Pozdrawiam i apeluje zeby ten temat był przyklejony jak tylko ruszy od nowa serwer tj Za tydzień :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jezeli macie materiały ciekawe nieprzecietne o MZ Jawach, CZ, ogólnie 2 taktach to piszcie a jak bedzie juz serw działał to pakujcie co sie da, oby cos fajnego :) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi