Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Leci ktoś z Bemowa? :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ...Zero orania? Nawet lekkiego przewietrzenia trawy? ... Zero... to nie ta impreza :cool: Mamy już wszystkie rzeczy dla drużyny piłkarskiej, o których było w ogłoszeniu ;) Dzięki Wam udało się kupić dodatkowo jeszcze parę innych rzeczy. Lista zakupionego sprzętu sportowego pojawi się na forum w sobotę rano. Wszystko będzie można zobaczyć w Konstancinie podczas naszej wizyty. Dzieciaki powinny być zadowolone. Pamiętajcie, żeby zabrać coś do mocowania pluszaków do motocykli :) Ja rezerwuję na plecaczka największego miśka :buttrock: Przypominam raz jeszcze o zmianie miejsca zbiórki: spotykamy się na parkingu przed Best Mall Sadyba przy Powsińskiej... godzina bez zmian - 10:00... 30 minut później ruszamy :crossy: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja-jo Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 10,30 ... códów będę dokonywał ale może da radę doechać na czas...jak nie bdę gonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Pamiętajcie, żeby zabrać coś do mocowania pluszaków do motocykli :) Chciałem wziąć kumpelę,ale skoro mamy mieć pluszaki to zostanie w domu...:) Będę na bank..I pogoda ma być fajna... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Chciałem wziąć kumpelę,ale skoro mamy mieć pluszaki to zostanie w domu...:) Będę na bank..I pogoda ma być fajna... :lalag: Jak bede jechal samochodem to jak wezmiesz pluszaka, moge sie nia zajac ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jak bede jechal samochodem to jak wezmiesz pluszaka, moge sie nia zajac ;) Jak powiedziałem to tylko kumpela,więc się nie pogniewam... :bigrazz: Spodoba Ci się :lalag: Daj znać czy jedziesz autem... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja tam moge przyplecakować jakiegoś pluszaka,mam siatkę :D Mam nadzieje,że dzieciaki będą zadowolone z naszej wizyty....a raczej jestem przekonany że tak będzie ;) Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Zgodnie z obietnicą... Lista rzeczy zakupionych z wpłat na rzecz akcji w DD Konstancin: - koszulka piłkarska KIPSTA F400 niebieska 7szt. - spodenki piłkarskie KIPSTA F400 czarne 7szt. - spodnie bramkarza KIPSTA F300 czarne 1szt. - bluza bramkarza KIPSTA F300 czarna 1szt. - rękawice bramkarza F500 1szt. - opaska kapitana 1szt. - buty piłkarskie KIPSTA F300 8szt. - skarpetki KIPSTA F400 8szt. - gwizdek sędziego 1szt. - pompka do piłki 1szt. - piłka do koszykówki 2szt. - piłka do nogi 4szt. - worek na piłki 1szt. - zestaw do badmintona 1kpl.. - zapasowe lotki do badmintona 1kpl. - zestaw do siatkówki 1kpl. - piłka do siatkówki 2szt. - dziecięcy kask rowerowy 4szt. W Decathlonie wydaliśmy na to 1890,32 PLN... a to jeszcze nie wszystko ;) Po akcji podam, co jeszcze konkretnie zawieźliśmy do Konstancina. R. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gof Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Przeskok przez dzieciaki i florkową maszynę: Parę moich fot: http://picasaweb.google.com/gophipl/DomDzieckaWKonstancinie Dzięki za przybycie, wrzucajcie foty :) Cytuj GSX750F 2001 -> GSX1300R 2000http://motogof.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artlion Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Witka, Imprezka się chyba udała :clap: Zacząłem zrzucać filmy na YouTuba - jakby ktoś bardzo chciał mam w wersji HD, ale waży dużo :eek: . Walcie na PW to jakoś będziemy kombinować. 1. . 2. . 3. . 4. :) 5. . 6. :) 7. 8. 9. 10. . 11. . Dzieciaki dostały stroje piłkarskie, piłki, siatkę do siatkówki, paletki do badmintona, fuuuuuurę przytulanek (3 wory stały w pokojach). W trakcie zabaw na dmuchanym pałacu i zjażdżalni, malowania twarzy, waty cukrowej, puszczania baniek mydlanych, tresery psów - skonsumowały Pizzę z PizzaHut (za którą zresztą wielkie dzięki). Największą atrakcją były oczywiście przejażdżki na motorach. Wszystko zgodnie z zasadą : 1. Spalone fajki - 5 zł 2. Spalona waha - 200 zł 3. Uśmiech i zadowolenie dzieci - bezcenne :notworthy: Miałem obiekcje przed wyjazdem, ale teraz mogę z czystym sercem powiedzieć do zobaczyska na następnej imprezce tego typu :crossy: -------------------------------------------------------- Na filmy poczekajcie cierpliwie. Wgrywają się mozolnie i dopiero po około 15 minutach są dostępne jako HD. Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez artlion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) Nooo,było zacnie :) Całkiem sporo ludzi wybrało Konstancin zamiast Bemowa :lalag: Dzieciaki bankowo były zadowolone,w piłkę nawet daliśmy im "fory".Roberto,a Tobie w kontrakcie gażę jako piłkarzowi trzeba zmniejszyć :icon_razz: ;) P.S Chociaż za to mycie motocykla na Górczewskiej przed akcją,obniżkę gaży przemyślę ;) Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Serce rośnie jak widzi się tylu ludzi chętnych wesprzeć szczytny cel. Organizacja na najwyższym poziomie -> :clap: dla Roberto Impreza rewelacyjna zarówno dla nas dorosłych jak i dla tych najmłodszych. Cieszę się, że mogłam brać udział w dzisiejszej akcji :) ... Stroje piłkarskie prawie 2tys, Cukier do waty cukrowej 3zł/kg Uśmiech na twarzach dzieciaków BEZCENNY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nooo,było zacnie :) ....Roberto,a Tobie w kontrakcie gażę jako piłkarzowi trzeba zmniejszyć :icon_razz: ;) Za co :icon_question: Strzeliłem przecież 3 bramki :buttrock: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Za co :icon_question: Strzeliłem przecież 3 bramki :buttrock: Ale ile się przed tym faktem nagadałeś :biggrin: :icon_razz: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kilka pstryknięć ode mnie. Jeśli ktoś chce większe niech się odezwie na priv. DD Konstancin 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi