arkad Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Też mam buty Alpinstarsa SMX-Plus, skrzypiały niemiłosiernie w okolicach kostki. Użyłem silikonu w sprayu i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 To tak jak otwarte wydechy w motocyklach, jak Cię nie widzą to choć niech Cię słyszą :icon_mrgreen: . Najlepiej mieć komplet, podczas jazdy głośne wydechy, podczas chodzenia skrzypiące buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja smaruję suchym smarem PTFE, pomaga i nie brudzi tak jak sylikonowy. Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja walnalem silikonem w sprayu za namowa forumowiczow i SMX Plusiki ucichly (chociaz teraz zaczalem slyszec ze jeden z nich jeszcze strzela). PS - nic mi nie pobrudzil Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez oscar Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi