Nitomen Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wylałem cały zbiornik do rowu, dlamnie to skonczone skurwysynstwo , takich ludzi powinni wieszac za jaja....... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To takie male pytanie, gdzie w trasie idzie wylac rope, a jak nie w trasie to wogule gdzie idzie, bo mi do glowy nic nie przychodzi, bo ja do rowu bym akurat nie wylal bo tez tego nie popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) dlamnie to skonczone skurwysynstwozgadzam się, ale co byś Ty zrobił? Pchał moto do domu np 20 km? Edytowane 29 Lipca 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Trudno czasami trzeba i tak postapic, w koncu row do czegos ma sluzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 tak juz to widze jak pchasz przez 20 km moto ważące 100 lub 200 kg:/. Jedyne wyjscie to sciagnać kogoś jak blisko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Przykre to, że niektórzy nie zdają sobie sprawy jak wylewanie takich związków negatywnie wpływa na środowisko. OTPytanie, do wszystkich "wylewających" ropę, zużyty olej itp. do ziemi.Czy jak wam się zachce sra* 20 km od domu, to robicie w majty?Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) nie bylo lepiej zlac w duza butelke, albo pusty kanister ? , mozna bylo ale tak prosciej wylac do rowu. Sposobow na zalatwienie ww jest kilka i nie bede ich wymienial. Row sluzy do melioracji , czyli odprowadzenia nadmiaru wody z pol i drogi , a jesli ktos mysli ze ropa a woda to jeden ..uj to powinien cofnac sie w rozwoju do podstawowki. Edytowane 29 Lipca 2007 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 nie bylo lepiej zlac w duza butelke, albo pusty kanister ? , mozna bylo ale tak prosciej wylac do rowu. Sposobow na zalatwienie ww jest kilka i nie bede ich wymienial. Row sluzy do melioracji , czyli odprowadzenia nadmiaru wody z pol i drogi , a jesli ktos mysli ze ropa a woda to jeden ..uj to powinien cofnac sie w rozwoju do podstawowki. A ty jak jedziesz na moto w trase to biezesz pusty karnister? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Trzeba czasen uważać na "zgrywusów" którzy celowo podmieniają pistolety miejscami.Kolega miał taki przypadek i prawie by zatankował ON bo pistolety były zamienione.Zwrócił uwagę obsłudze stacji i teraz tego pilnują.Ja bym takiemu "jajcarzowi" lewatywe zrobił z ON, ciekawe jak by chodził :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Co wy takie radykalne poglądy macie w związku z wylewaniem kilku litrów ropy do rowu. Nitromen sam piszesz ze rów służy do odpływu wody z pól i drogi. Powiedzmy że 1 na 10 aut przejeżdżających przez tą drogę ma jakąś nieszczelność i kapie z niego paliwo, ropa, albo jakiś inny olej (takich trupów u nas nie brakuje) potem spadnie deszcz i cały ten syf pływa właśnie do rowu. I jak myślisz co narobi większych szkód dla środowiska? Myślę ze takie znikome zanieczyszczenia nie mają większego wpływu na całe środowisko. Ktoś zaraz powie: "a jeżeli każdy by staną i wylewał rope do rowu..." tak ale jak cęsto zdarza sie pomylić olej napędowy z paliwem. Tak więc wieszanie za jaja pozostawmy dla pedofilów. A w sprawie proponuje więcej luzu i dystansu bo jak to sie ma do katastrofy tankowca albo wybuchu reaktora atomowego :) PS: oczywiście nie jestem zwolennikiem wylewania oleju do rowów ale w pewnych przypadkach jesteśmy do tego zmuszeni. I nie róbmy z tego zbrodni na ogromną skalę :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 w takim razie zamiast piwa pij rope , przeciez to to samo. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Czasem bywa w ogóle ciekawie. Otóż ostatnio za granicą byłem na stacji, na której zielony pistolet to była ropa, a czarny - Pb95. Niewiele brakowało, a miałbym ropę w baku :) To było bodajże na Słowacji - i takie oznaczenie kolorystyczne paliw spoktałem na większej ilości stacji. Czemu tak? Bo ropa ma tam to eko-diesel, stąd zielony kolor :biggrin: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Co wy takie radykalne poglądy macie w związku z wylewaniem kilku litrów ropy do rowu. Nitromen sam piszesz ze rów służy do odpływu wody z pól i drogi. Powiedzmy że 1 na 10 aut przejeżdżających przez tą drogę ma jakąś nieszczelność i kapie z niego paliwo, ropa, albo jakiś inny olej (takich trupów u nas nie brakuje) potem spadnie deszcz i cały ten syf pływa właśnie do rowu. I jak myślisz co narobi większych szkód dla środowiska? Myślę ze takie znikome zanieczyszczenia nie mają większego wpływu na całe środowisko. Ktoś zaraz powie: "a jeżeli każdy by staną i wylewał rope do rowu..." tak ale jak cęsto zdarza sie pomylić olej napędowy z paliwem. Tak więc wieszanie za jaja pozostawmy dla pedofilów. A w sprawie proponuje więcej luzu i dystansu bo jak to sie ma do katastrofy tankowca albo wybuchu reaktora atomowego :P PS: oczywiście nie jestem zwolennikiem wylewania oleju do rowów ale w pewnych przypadkach jesteśmy do tego zmuszeni. I nie róbmy z tego zbrodni na ogromną skalę :Dczlowieku ciebie chyba niezle popierdo***ło ? to co powiesz jakby 1000osób na tej trasie sobie pomyslalo a wyleje 4 litry ropy do rowu nic sie nie stanie bo to tylo 4 literki a nic prawie wogole , i co nazbiera sie 4000l a to mało ? to średniej wielkosci cysterna , zastanow sie jak cos mowisz bylo by ci milo jak by ktos obok twojej haty wylewal rope albo s*al pod drzwiami ? czlowieku nie masz szacunku do ziemi na ktorej zyjesz , moglbys popchać ten motor przez te 20km moze by ci wyjebalo te chore pomysly z lba . !!! jak cos napiszesz to zastanow sie 100x . :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: dokladnie skonczone skurwysynstwo . pzdr :rolleyes: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Suchaj nie naprawiaj swiata bo tego nie zrobisz mysle ze gdybys ty był w takiej samej sytacji to bys tak samo zrobił ba jestem to pewien co do wylewania ropy i innych cennych cieczy to wylewac by mi było szkodaA co do ochrony srodowiska to jak czytam ze maja robic w autach silniki o poj ok 1L zeby zmniejszyć zanieczyszczenia to smiac mi chce a przeciz tylko 30% CO wytwarza transport :banghead: gdybym mial kase to bym kupił auto co ma 6L pojA co chodzi o kolege co wlał rope do baku to sie nie przejmuj nic sie mu nie stało moja mam wlała kiedys benzyne do diesla nic sie nie stało nawet sie troche pompa przeczysciła :icon_razz: Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) (...)Suchaj (...)A co do ochrony srodowiska to jak czytam ze maja robic w autach silniki o poj ok 1L zeby zmniejszyć zanieczyszczenia to smiac mi chce a przeciz tylko 30% CO wytwarza transport :) gdybym mial kase to bym kupił auto co ma 6L poj ok Sucham tylko 30% ? to o 30% za dużo . i dobrze 1l starczy wtedy by bylo mniej zanieczyszczeń i może mniej kretów rozbijających sie pordzewiałymi ściągnietymi z niemiec 6litrowymi Beemkami z 82r (6l 70km :) )nie lepiej chronic to nasze srodowisko ? ciebie to moze nie bedzie dotyczylo ale twoje dzieci wnuki >> tak . a na przyszłość radze uważać co lejecie do baku :icon_twisted: pzdr :biggrin: Edytowane 30 Lipca 2007 przez Quba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi