pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Tak jak w tytule, 11 marca zakupiłem nowiutką Honde VTX, przejechałem nią już prawie 600 mil i wczoraj zrobiłem pierwszą wymianę oleju :smile: Motocykl świetny, uwielbiam go :icon_biggrin: http://img535.imageshack.us/img535/4161/img08982.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No to teraz trzymaj sie za kieszen :icon_mrgreen: Kupiles golasa a teraz trzeba go ubierac :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No to teraz trzymaj sie za kieszen :icon_mrgreen: Kupiles golasa a teraz trzeba go ubierac :crossy: Mi się podoba w takim stanie i nie mam zamiaru w żaden sposób go ubierac ;) Więc o to się nie przejmuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 No chyba ze tak :notworthy: Gratki z okazji nowego nabytku :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Kupiles golasa a teraz trzeba go ubierac :crossy: zeby go o pedalstwo posadzili? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Mi się podoba w takim stanie i nie mam zamiaru w żaden sposób go ubierac ;) Więc o to się nie przejmuję :biggrin: Jak popróbujesz jazdy dalej niż wkoło komina i szybciej niz 120 km/h. To zmienisz zdanie, szyba i sakwy niezbędne. Nie mówię o frędzlach i chromowanych płaskorzeźbach :biggrin: Oczywiście gratki i dużo zadowolenia z jazdy. :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Jak popróbujesz jazdy dalej niż wkoło komina i szybciej niz 120 km/h. To zmienisz zdanie, szyba i sakwy niezbędne. Jeździłem tylko przez 4 dni i nabiłem 940 km, miałem trasę 240 km bez przerwy (plus spory wiatr) i nie jechałem wolniej niż 100 km/h i wciąż nie widzę powodu do kupienia szyby. Tak po prostu mam i wiem, że nigdy jej nie kupię :icon_mrgreen: Sakw nie mogę wykluczyć, bo czasami mam zamiar się wybrać w dłuższą trasę i trzeba gdzieś trzymać swoje rzeczy, ale jeśli nie będą niezbędne to na pewno nie będą założone :smile: Dziękuję wszystkim za gratulację i do zobaczenia kiedyś na trasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 wciąż nie widzę powodu do kupienia szyby. Tak po prostu mam i wiem, że nigdy jej nie kupię A w jakim kasku smigasz ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 zeby go o pedalstwo posadzili? :icon_mrgreen: Majkel już się przyzwyczaił :icon_mrgreen: A nowemu posiadaczowi gratuluję sprzęta i nie daj się podpuścić na zakup jakichś ćwieków,frendzlów i ekranów dźwiękoszczelnych. Tak trzymaj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Tak jak w tytule, 11 marca zakupiłem nowiutką Honde VTX, przejechałem nią już prawie 600 mil i wczoraj zrobiłem pierwszą wymianę oleju :smile: Motocykl świetny, uwielbiam go :icon_biggrin: http://img535.imageshack.us/img535/4161/img08982.jpg O zesz Cie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 U panie! Marzenie! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frafel1 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 zacny sprzęt ;] chyba jedyna armatura , ktorą bym chciał ;] jeszcze raz graty :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Pogratulować :bigrazz: Szybę kupisz jak Ci się odechce zmywać robactwo z kurtki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 serdeczne gratulacje jedyny i słuszny motocykl zapraszam do działu Honda-Posiadacze vtx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel23 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 A w jakim kasku smigasz ? http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/3...est-Helmet.aspx W takim, jak w linku na górze (nawet w takim samym malowaniu). Jeszcze raz dziękuję za gratulację. andrev66, oczywiście do działu Honda-Posiadacze vtx zawitam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi