Przemek PbS Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Nom wlasnie przegladajac oferty dt na ebayu czy mobile.de ceny sa nie lada atrakcyjne.. mozna nawet wychaczyc okazy z cylindrem 175 ccm atheny i drugim silnikiem gratis w dobrej cenie...Mozliwosc sciagniecia z niemiec bylaby z pewnoscia , ale niezbyt wiem ile wyniosloby oclenie jakies podatki itp i czy koszty nie przerosna ceny zakupu takiej dt w polsce...Dziekuje uzytkownikom; Strzalek i adam87 za zaangazowanie w temacie!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 tylko pomyśl co zrobisz jak w takiej 175cc pójdzie ci tłok. w polsce raczej bys nie znalazł a sprowadzanie by zajeło troche czasu. poza tym wątpie żeby seryjny korbowód i łożyska na wale długo wytrzymały takie obciążenie, jesli fabrycznie są przystosowane do tłoka o 50cc mniejszego. nie kombinuj tylko kup zwykłą 125 a jesli za mało ci mocy to kup aprilie. Dziekuje uzytkownikom; Strzalek i adam87 za zaangazowanie w temacie!! nie ma za co - po to jest to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tak tylko podalem taki przyklad ta 175 ccm z pewnoscia styknie mi moc 125ccm seryjnej... Najgorsze to to czy bawic sie w sprowadzanie moto czy kupic sprowadzone ,nieuzywane prawie w polsce (pewniak- moto znajmoego -takze sprowadzone z niemiec, koles zrobil 400km..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no stary jesli twoj kolega ma juz sprowadzony to po co się męczyc ze sprowadzaniem? przynajmniej nie musisz wydawac 1000zł za ksiązke pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Cytat: Dziekuje uzytkownikom; Strzalek i adam87 za zaangazowanie w temacie!! nie ma za co - po to jest to forum Dokładnie.Jak Twój kolega ma w dobrym stanie i to niedawno sprowadzoną to chyba ne warto robić sobie kłopotu i szukać po niemczech. O DT polecam stronke www.dt125.de po niemiecku ale nie ma lepszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Panowie wlasnie dzis zostalem posiadaczem yamahy dt 125 tej z 98 od kumpla o ktorej mowa wyzej.. Nawet nie wiecie jaki jestem szczesliwy :D :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Gratulacje :D Też teraz bede kupywał Dt albo Dr bo potzrebuje czegos taniego w uutrzymaniu i do jazdy po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Gratulacje :) mam nadzieje ze bedzie ci dobrze służyła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 masz foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 na dniach zarzuce na bikepics i dam linka , prawdopodobnie jutro beda fotki ale nie obiecuje :) Juz po pierwszym tankowaniu :D 30 zl ale suchutko w baku nie bylo ... baaa nawet z wujkiem na poligonie bylem (on prowadzil :mrgreen: ) narazie smigam dt po osiedlu , bo nie mam a1 , ale dobrze ze jest skuterek ktorym legalnie wyskocze gdzie chce .. tylko ten malutki bak...nom ale dt rekompensuje ten bol .. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 No bujasik musze przyznac ze niezla maszyna !! :) :D :D . Pamietaj jutro smigamy !! :D I pamietaj jeszcze zeby nie wrzucac czasem wiecej niz 1 zdjecia do albumu bo zostaniesz wyzwany od glupkow ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 masz foty? Oto długo oczekiwane fotki :) narazie sam sprzet ' date=' niedlugo jakies fotki w akcj i( oczywiscie nie na torze ale gdzies w lesie :D) http://www.bikepics.com/members/przemekb/98dt125r/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Te malowanie podoba mi sie najbardziej ze wszystkich roczników DT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Jankowski Opublikowano 30 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Musisz napiąć łańcuch. BTW co to za tor ? :D Pozdrawiam,Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 30 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2004 Wiem wiem, naped wymaga wymiany :D a to tor w Pile na terenie autodromu/poligonu. Jak chcecie to moge porobic fotki tego toru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi