zooq Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 mam takie, dość banalne, pytanko:) mianowicie: niestety nie posiadam garażu ani czegoś takiego. chcę się wiec dowiedzieć czy jeśli zostawię golasa na mniej lub bardziej intensywnym deszczu, nie będzie jakichś problemów techn. później :?: motor niby nie z cukru ale to też nie samochód :) czekam na jakiś odzew :) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Kup pokrowiec np z Louisa za ok. 50-60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 gdzie mozna taki pokrowiec zakupic chodzi mi o sklepi internetowy i jak ktos moze to niech wzuci zdjecie takiego pokrowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 gdzie mozna taki pokrowiec zakupic chodzi mi o sklepi internetowy i jak ktos moze to niech wzuci zdjecie takiego pokrowca. Proponuje poszukac na www.allegro.pl , czesto mozna je dostac po niezszej cenie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Ja kupiłem właśnie na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Szkoda maszyny na deszczu, z cukru nie jest ale na pewno elektryka wilgoci nie lubi. Poza tym pokrowiec to nie wielki wydatek , polecam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Technicznie nic mu nie bedzie, ale brudny deszcz na przemian z palącym słońcem to zabójstwo dla lakieru chromów w ogóle dla całego motocykla jeżeli chodzi o jego estetykę. A pokrowiec to tez nienajlepszy pomysł bo po deszczu zatrzymuje wilgoć i nawet na słońcu motocykl jest mokry i predzej czy pozniej koroduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam!!!Lepiej poszukaj se tego pokrówcA!!! Bo moto nie jest z Cukru no ale Napewno Cos sie moze stac!!! Z Instalacja TO na 100% No i lakier :? az szkoda gadac!!! Pozdrawiam VEteranos! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ja tam myje swojego myjką ciśnieniową i gdziebym jej nie wcisnął nie mam żadnego problemu z niczym a przeciez deszcz pada prawie bez ciśnienia i przeważnie z góry, pozatym jezeli moto jest sprawne to nic mu sie nie moze stać inaczej strach jechać w deszczu gdzie pełno bryzy wokoło i sytuacja jest znacznie gorsza niż na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Jesli caly czas jest na dworze mniej sie psuje niz w wilgotnym garazu - co napada to od razu potem wysycha a jako ze jest dobra wentylacja wysycha dobrze. Pod pokrowcem znacznie szybciej zaczyna wbrew pozorom osadzac sie osad. A jak juz do garazu sie wstawi i po jezdzie odpowiednio nie powyciera to moze nas za kilka dni spodkac niemila niespodzianka.Powiem tak mojej Jawie nie szkodzily dlugie okresy pod niebem a ojciec na swojej SHL jezdzil lato zima i trzymal ja na dworze niczym nie przykrywajac (sola na tamtych drogach malo sypali) i nic sie nie dzilo - dopiero zaczela sie psuc jak wstawil do garazu i przestal jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obszarnik Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Nic tak dobrze nie robi maszynie jak częsta jazda ;) . Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan rutkowski Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 znam kolesia ktory winda wozil motor do mieszkania na 6 pietro, wiec jak masz winde to spox, gozej po schodach, ale dla chcacego nic trudnego. :clap: ale moza tez byc romantykiem i wlasnym cialem przykrym motor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRK Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2004 witam! Spróbuj pogadać z właścicielem jakiegoś okolicznego parkingu strzeżonego może wynajmie Ci za pare złoty jakąś kanciape. Ja tak wybajmuje i napewno nie zamienił bym się na miejsce pod chmurką :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 opinie podzielone i każda wydaje się sensowna :D no dobra, mam w takim razie takie pytanko, zwłaszcza do ludzi, którzy nie mają garażu. co robicie na zimę z motorkiem? może znacie jakieś miejsca, gdzie zajmują się zimowanie m motocykli (niedrogo oczywiście :mrgreen: )mam niby gdzie się podziać ze swoim, ale ciekawi mnie jak wy sobie z tym radzicie.pozdrawiam :clap: :) :D :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Podjedź do 3miasta :mrgreen: U nas zimują za 40 zł na miesiąc. Cena zdecydowanie bardziej przystępna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi