wolkan Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (...) Może jakiś przewodnik zawodowy opowiedziałby o historii miasta, jak we Wilnie? (...)tak, trochę przegonił nas przewodnik po tym Wilnie :icon_biggrin: , chętnie dołączę do tej wycieczki :crossy: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 10 kwietnia, no coz pewnie jak zwykle nie dam czasowo rady, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 (edytowane) Czołem. Namierzyłem przewodniczkę po mieście Łodzi, wysłałem maila z zapytaniem, czekam na odpowiedź. Ciekawe, czy jest odważna? :icon_rolleyes: Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia Dopisywać się, proszę. Co do trasy, to Igor opracuje coś atrakcyjnego dla Chorągwi Warszawskiej :crossy: Byle zakręty były :lalag: Edytowane 14 Marca 2010 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia 3. Marina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Pomysł mi się bardzo podoba i dołączam do chorągwi Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia 3. Marina 4. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 ... Byle zakręty były :lalag: Jakie zakręty? Toż to Nizina Łowicko-Błońska jest. Dziury będą. :icon_twisted: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Jakie zakręty? Toż to Nizina Łowicko-Błońska jest. Dziury będą. :icon_twisted: pzdr zawsze można przez Bieszczady jechać :icon_razz: Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia 3. Marina 4. Kamil 5. wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wstępnie deklaruję, że jadę, być może ze swoją lepszą połową Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia 3. Marina 4. Kamil 5. wolkan 6. zibixx + lepsza połowa? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Czołem. Mam zgryz z terminem. Otóż okazalo się, że w tę sobotę 10 kwietnia, będzie Bajzel na Służewcu. Co prawda będzie także w niedzielę 11IV, ale w sobotę jest lepsza okazja by coś kupić do motocykla. Ale jeeśli trzeba, to mogę zrezygnować z wizyty na Bajzlu. To jak, zmieniamy termin czy nie? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 dostosuje sie, sezon dopiero sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Robimy listę wstępną, żebym miał orientację w ilości chętnych na zwiedzanie miasta Łodzi: 1. Kamandir 2. Kamandirowa, moja zona Zofia 3. Marina 4. Kamil 5. wolkan 6. zibixx + lepsza połowa? wink.gif 7. Kasia i Florek Termin dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 co roku jeżdzę z młodzieżą na targi fotograficzne, w tym roku 25-27 marca. Zwiedzamy muzeum kinematografii (pl. Zwycięstwa 1) i Białą fabrykę Geyera (Piotrkowska). Wszystko w zasięgu rzutu beretem od Piotrkowskiej. Manufaktura najlepiej się nadaje do zwiedzania wieczorem, bo fajna luminacja. Jest też bar z wiszącymi pod powałą motocyklami w okolicy ul. Tuwima. Ew. noclegi jakby co w schronisku młodzieżowym przy ulicy Legionów 27 lub Zamenhoffa. Wszystko rzut beretem od piotrkowskiej ;) tu kilka fotek z Babozlotu w Łodzi 2007 galeria romans-a Masz rację. Łódź (wbrew pozorom)jest naprawdę pięknym interesującym miastem, pomimo że z włókienniczą przeszłościa (a może właśnie dlatego?) :D Heh, wzruszyłam się tymi zdjęciami, to pierwszy ziomowy Babozlot organizowany przez Team UĆ, jeśli się nie mylę :cool: Termin sobotni niestety odpada...Mamy obstawę ślubną, a potem DD...Szkoda... najblizsza ciepla sobota To Kochana za chwileczkę...W najbliższą sobotę (20.03) ma być ok.10 st, C ,w niedzielę jeszcze cieplej i bezchmurnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 kochana nie czytasz uwaznie tematu i nie jestes na bierzaco, a najblizsza sobota dla mnie odpada moje moto padaka, te bledy to z wrazenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 kochana nie czytasz uwaznie tematu i nie jestes na bierzaco, a najblizsza sobota dla mnie odpada moje moto padaka, te bledy to z wrazenia Oj, chyba muszę z Tobą znów zrobić parę naleśników okraszonych winkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 kochana pszczolko, wiesz ze zawsze mozesz na mnie liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi