Adriano166 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Witam wszystkich jestem tu nowy i mam problem otóż mam możliwość zamiany swojej Hornetki na tego VTR http://www.allegro.pl/show_item.php?item=931733116. Kolo gada że jest w bardzo dobrym stanie i sprzedaje tylko dlatego że jeździ wyłącznie po mieście i jest dla niego za ciężki. Od zawsze podobały mi się VTR-ki i mam okazje wejść w posiadanie takiego moto. I teraz pytanie na co zwrócić szczególną uwagę podczas oględzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Czy ona nie ma przypadkiem kierunków od wersji USA? Na temat ciężkości w mieście pogadaj z Yuby'm :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 może kolega miał na myśli "ciężki w utrzymaniu vide spalanie" ? :bigrazz: pzdr Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) W bajki o masie nie wierz, bo moto wcale nie jest duże, jest lekkie i prowadzi sie go łatwo, w miescie nie ma z nim żadnego problemu. Tym bardziej, że jest węższy od rzędowych 4. Tak więc argument sprzedawcy jest słaby. W miescie jedynie może sie jezdzić cieżej z racji dośc długich początkowych biegów, ale to chyba przypadłość niejednego 1000. Obejrzyj głowke ramy DOKŁADNIE, czy nie ma jakichś pęknięć. Silnik ma chodzić cicho i równo! Zadnych stuków czy chrobotania. Ew. klekotanie może dochodzić od strony sprzęgła. Po kupnie obowiązkowo sprawdz napinacze rozrządu żeby nie było niespodzianki. Edytowane 4 Marca 2010 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Ok dzięki sprawdzę na pewno to wszystko. A jak to jest z tym spalaniem czy to prawda że lekko 10l. na setkę wciąga? Pytam kogoś kto maił chociaż sezon ten motor.. Edytowane 5 Marca 2010 przez Adriano166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekg2 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Ok dzięki sprawdzę na pewno to wszystko. A jak to jest z tym spalaniem czy to prawda że lekko 10l. na setkę wciąga? Pytam kogoś kto maił chociaż sezon ten motor.. No niestety VTR poniżej 10 nie schodzi, lepiej wypada SV1000 albo RSV1000 bo tu niezależnie od stylu jazdy wychodzi 7-8l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 E tam, schodzi ponizej 10. Mi spalil przy turystycznej jezdzie z plecaczkiem 9.4 :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Gdzie można dostać te napinacze i czy to droga impreza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 (edytowane) W salonie Hondy, placilem 225 zl / szt. Edytowane 6 Marca 2010 przez bart322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wymieniałeś sam czy w serwisie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 YUBY po czym poznałeś że VTR-ka miała wymieniane tarcze hamulcowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Się Yubaskowi pokiełbasiło chyba. Wymieniono klocki - tak wynika z opisu, a tarcze takie, na jakich Chądy jeżdżą. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Ja podjechalem do chlopakow w serwisie, zeby sie upewnic, ze to napinacz. Potwierdzili i powiedzieli, zebym sam se wymienil. Robota na 15 minut ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano166 Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jakie są oznaki kończącego się napinacza po czym można go rozpoznać?? Obejrzałem chyba z 1000 filmów na Youtube z Vtr-kami z orginalnymi kominami i z przelotem i dla mnie chodzi każda inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Walenie nasilajace sie w przedziale 4-4,5 tys. obrotow. Jest glosniejsze od seryjnych wydechow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi