roberto1002 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Poza białymi wstążkami proponuję przywdziać czerwone muchy :icon_mrgreen: Może Panie też obmyślą jakiś wspólny elegancki "akcent" pasujący do tej imprezy :cool: Spora grupa będzie startowała ok. 16:00 z Parku na Bródnie (Motoserce...)... można się podłączyć ;) - ekipa "na rybkę??" leci najpierw pod dom Młodej :cool: Zadanie dla Państwa Młodych - zamówić słońce na ten dzień :) R. P.S. Znajdzie się też dodatkowy kask... dla świadkowej :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 leci ktoś z grochowa - samemu nudno wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 leci ktoś z grochowa - samemu nudno wracać tak, bede ja i prawdopodobnie kumpel. jezeli lecisz bezposrednio na slub mozemy ustawic sie np przy wiatraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 leci ktoś z grochowa - samemu nudno wracać Prawdopodobnie również będę leciał z grochowa,więc się podczepie... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) 16.45 pod fontanne się wtoczymy - moze nikt nam nie wpierdzieli kwita :-) pasuje?? 15 min później wyruszamy do kościoła chyba że, pojedziemy na 18 - to nie będziemy godziny kwitnąć pod kościołem skoro i tak ich tam nie odprowadzimy to wtedy godzinę później w tym samym miejscu Czekam na decyzje PS będzie padać to na mnie nie czekajcie Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Fenix69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 16.45 pod fontanne się wtoczymy o ktora fontanne chodzi? jestem za 17.45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak to o którą???????? przy uniwersamie grochów na wiatraku - albo pod grzybkami wsio ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 będzie osom :icon_mrgreen: czy mogę założyć beret harcerski? też jest czerwony i będę taka oficjalna :D Zaraz po zbiórce, jeśli tylko drużynowy pozwoli mi wyjść wcześniej, pojawię się pod kościołem i z radością krzyknę CZUWAJ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja już myślałem, że będę udupiony na serwisie, ale na szczeście już jest luz :) Sprzęt już hamuje :buttrock: i ma owiewki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja już myślałem, że będę udupiony na serwisie, ale na szczeście już jest luz :) Sprzęt już hamuje :buttrock: i ma owiewki :D Olgierd, cieszę się, że dane nam będzie ponownie się spotkać :D Czy będę mogła zrobić sobie zdjęcie przy Twojej Kawie? mogłabym wstawic na n-k :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 osobiście za ślubami nie przepadam, ale do orszaku/obstawy z chęcią dołączę o ile pogoda dopisze :wink: A ja lubię śluby i wesela, zwłaszcza na filmach Wojtka Smarzowskiego. :wink: I też może dołączę, jeżeli się wyrobię. W końcu żeni się forumowy maksiskuterzysta. :icon_biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...&cname=Warszawa niestety jak na razie to fajnie wcale nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://img17.imageshack.us/img17/4498/fontannai.jpg pkt 1 - grzybki pkt 2 - fontanna (pseudo-ale zawsze) Grochowskie buraki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreed Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_lis...&cname=Warszawa niestety jak na razie to fajnie wcale nie będzie bez przesady 0.5 milimetra deszczu Cie nie rozpusci, ok zjedzmy sie 17,45 przed uniwersamem, odjazd o 18,00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Olgierd, cieszę się, że dane nam będzie ponownie się spotkać :D Czy będę mogła zrobić sobie zdjęcie przy Twojej Kawie? mogłabym wstawic na n-k :D Are You stocking me ? :eek: Jak Ci to do szczęścia potrzebne to możesz ale uprzedzam, że po kurierce to ten motocykl stracił swój urok :wink: BTW Byłem dzisiaj pod Twoją pracą, trochę mi się przesyłka spóźniła :biggrin: BTW Nie jestem w stanie zorganizować wstążek wspomnianych wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi