junak24 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 witam!!!! żaden deszcz nas nie zatrzyma,my będziemy napewno. :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubiool Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Z Olesna prawdopodobnie 4 maszyny. Niestety ja jako pasażer ;( FZR jeszcze się nie obudził :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pogoda jak malina narazie :bigrazz: Jeeeedddzzzziiieeemmyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Jest git, przypominam, że w bierdzanach musimy zjechać na parking, bo kilka sprzętów powinno dołączyć - tak jak na św anne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubiool Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Słoneczko wyszło :flesje: Zaraz wyjeżdżamy. Do zobaczenia w Bierdzanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Jak ma ktoś jakieś fotki, to zapodajcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ja mam, potem wrzuce :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dziękówka piotrek za info z sprawie mojego sebringa :cool: jak wracałem to znalazłem :bigrazz: teraz tylko kwestia przyklejenia :biggrin: to 10 Kwietnia-Gorzów śląski... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie ma za co. Tak ogólnie to coś Ci się sprzęt rozkłada powoli :D 8:10 mnie widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 (edytowane) Koty z tłumika wylatują :icon_razz: A tak w ogóle przed chwilą byliśmy w tvp opole :bigrazz: 4:47 :) P.S Właśnie się dowiedziałem że nie wszyscy wrócili na kołach do domu :banghead: Edytowane 21 Marca 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek74 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mnie rozbroił komentarz z 1:00 tego filmu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 aTy byś wstawił w pizde tej cebuli coś :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Nie martw się, czasem dla zdrowotności dostaje po czerwonym polu :) Poza tym nie widzę sensu kręcić wysoko silnika, bo i tak prawie cały moment obrotowy mam dostępny od dołu, a największą radość sprawia mi płynna jazda i winkle. Muszę stwierdzić, że moje continentale na tym deszczu sprawdziły się w 100% Przemek, co się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Mnie rozbroił komentarz z 1:00 tego filmu :biggrin: Pięć razy słuchałem i nie moge zrozumieć. Co on tam mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek74 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pięć razy słuchałem i nie moge zrozumieć. Co on tam mówi??? "Ile tu stoi pieniędzy!!! Ja pierd..e" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi