chomiczon Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam, mało się udzielam na forum, raczej jestem czytaczem. Nasi wspaniali motocykliści z naszego rejonu brali udział w wielu szczytnych akcjach. Najbardziej znana to pomoc dzieciakom w DSK. Niestety ale nie tylko dzieci potrzebują pomocy, żyją wokół nas także zwierzęta, które nie zasłużyły na los jaki im zgotował "człowiek". Idzie wiosna, zorganizujmy akcję pomocy schronisku w Krzesimowie. Zakup karmy, opatrunków itp nie jest wielkim kosztem. Niebawem wybieram się żeby zawieźć duży worek karmy. Żeby uzmysłowić problem, podaję link, a oglądając galerię zadaję sobie pytanie jak można tak traktować zwierzę http://www.krzesimow.bezdomne.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Słuszna inicjatywa! A jak ktoś ma daleko, to zawsze może wpłacić kilka złotych, albo poczukać bliższego schroniska. Tych jest niestety dużo. Pozdrawiam, Paweł PS. Tylko nie zaczynajcie durnej dyskusji, że są dzieci w Afryce itp. Nie ten temat - malkontenci-moralizatorzy, upierdliwe marudy nie robiące nic dla nikogo/niczego, a tylko paplające na wiwat niech się zamkną. Edytowane 2 Marca 2010 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) A ja polecam też "wirtualną adopcję". Polega na tym, że co miesiąc wpłaca się kilkadziesiąt zł na wybrango zwierzaka, głównie chodzi o te, które z różnych przyczyn nie mogą być oddane "do ludzi", a przecież jeść coś muszą :) Ja np. mam kotka o tu: http://www.kociswiat.org.pl/ Edit: Wrzuciłeś link do piwa i nawet nie zauważyłam, że to w podforum Lublina ;) Edytowane 2 Marca 2010 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Podkleję żeby na górze było. Kilka zeta się wpłaci bo lubię zwierzaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Aż łza się do oka ciśnie jak się ogląda te zdjęcia.. Znieczulica.. Jak bym potraktowała tych ludzi tak samo, jak oni potraktowali te zwierzęta! A za taką akcją jestem jak najbardziej 'za'! I z przyjemnością pomogę w organizowaniu takiej akcji :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Aż łza się do oka ciśnie jak się ogląda te zdjęcia.. Znieczulica.. Jak bym potraktowała tych ludzi tak samo, jak oni potraktowali te zwierzęta! A za taką akcją jestem jak najbardziej 'za'! I z przyjemnością pomogę w organizowaniu takiej akcji :clap: Nie da się spokojnie patrzeć na fotki. Ja też oferuję pomoc . Pozdrawiam!!! Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 To jeszcze dorzucę http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...IDNIK/338661154 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi