Vector Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zamiast robić akcje o warzywach, nasza TVP powinna zakupić od angoli ten materiał, przerobić go na język polski i puszczać w tv Grzesiek, proszę Cię nie stawiaj zbyt ambitnych celów naszej państwowej eminecji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Jaki kraj takie reklamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Grzesiek, proszę Cię nie stawiaj zbyt ambitnych celów naszej państwowej eminecji :biggrin: A co by się stało gdyby nasze prywatne TV weszły w tę akcję???? Podobno są lepsze pod każdym względem od państwowych i też chętnie współpracują z fundacjami (nawet mają własne)???? Dla nich to też zbyt ambitne?????? Czy potrafią tylko krytykować w ramach walki z konkurencją?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) Świetne maja te spoty angole ... ruszają mózgownicę. Poniewaz Angole otworzyli juz dawno oczy i wiedza ze motocyklisci to czesc uzytkownikow drog, bardziej mobilniejsza, zwrotniejsza od samochodow. Motocyklisci w UK wrecz maja wieksze przywileje na drogach niz puszki :crossy: :buttrock: Edytowane 2 Marca 2010 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 EDIT: Mały offtop- chyba jest jedną z bardziej piorących łeb. Fenomenalny pomysł :clap: Dzięki za link :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misman Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Mówisz o tym jak gość jeździ wózkiem po rampie czy magazynie i ma kogoś nadzianego na widły ? Coś takiego gdzieś widziałem, nie wiem czy o to Ci chodzi :) Papiery na wózek mam ale filmów nam nie puszczali... :icon_mrgreen: No :icon_mrgreen: http://video.google.com/videoplay?docid=6173464470224007696# :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 THINK rewelka i to nawet bez masakry :wink: Ale ten film o wózkarzu, no jakaś niemiecka masakra wózkiem widłowym po prostu... ble :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 THINK! zawsze były git. Niestety w PL to nie przejdzie. Samochodziarze nie są aż tak bystrzy żeby zrozumieć przesłanie. Mój ulubiony spot z Think!Bike to "The Day You went to work". Tym bardziej że miałem kilka razy zdarzenia o których mówi ten spot. Na szczęście kończyło się małą glebą i kontynuacją jazdy ze złamana klamką. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrs5 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 http://www.mototube.pl/film/2890/jestesmy-...ro-motocyklowa/ W podobnych klimatach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Grzesiek, proszę Cię nie stawiaj zbyt ambitnych celów naszej państwowej eminecji :biggrin: Faktycznie, trochę mnie poniosło :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 To też pobudza wyobraźnię: http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/2010..._ragowy_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boociek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ale ten film o wózkarzu, no jakaś niemiecka masakra wózkiem widłowym po prostu... ble :biggrin: A mnie to nawet rozbawiło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emass Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 A co by się stało gdyby nasze prywatne TV weszły w tę akcję???? Podobno są lepsze pod każdym względem od państwowych i też chętnie współpracują z fundacjami (nawet mają własne)???? Dla nich to też zbyt ambitne?????? Czy potrafią tylko krytykować w ramach walki z konkurencją?..... Prywatne stacje to inna liga i często ich jedynym wyznacznikiem jest wynik finansowy... Wola puścić reklamę proszku do prania, czy płynu do naczyń, niż edukować społeczność... Taki kraj, taki poziom, taka misja... Ilość zer na koncie się liczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Prywatne stacje to inna liga i często ich jedynym wyznacznikiem jest wynik finansowy... Wola puścić reklamę proszku do prania, czy płynu do naczyń, niż edukować społeczność... Taki kraj, taki poziom, taka misja... Ilość zer na koncie się liczy.... Szara polska rzeczywistość... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Jeszcze jeden świetny filmik dający do myślenia kierowcom puszek: http://www.youtube.com/watch?v=4xW-VAvQvSk...player_embedded Edytowane 4 Marca 2010 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi