dobczok Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Mam małe pytanko czy 110 km/h(v-max) na etz150 toA)dużo b)małoc)normalnie :lol: :cry: :buttrock: ;) ;) :clap:ja bym zaznaczył d)tyle podaje ksiazka serwisowa ;) ale ja najwiecej jechalem ok 90 ale wtedu docieralem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Normalnie ;) Kazda 150 Tyle leci (dobra) Moja tez Tyle leciala i cos sie spier*** :buttrock: :clap: i Tylko 100km/h Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 9 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 Mam małe pytanko czy 110 km/h(v-max) na etz150 to A)dużo b)mało c)normalnie to jest normalka dla etz 150 ja na swojej , w dniu którym kupiłem leciałem 120. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 10 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 No dla mnie wystarczy i tak nie mam gdzie tyle jeździć żeby ją sprawdzić na asfalcie bez policji musiałem jechać ok 15 km od domu!!!!!!!! Nieźle co??? Mieszkam w takim miejscu że tam policja 10razy dziennie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 503453626 to jest nr do tego warsztatu, 3M SIE ART! ja tez mam mz w czesciach pierwszych i jak zdam mature to zamelinuje sie w garazu na 2 tygodnie i mam zamiar wyjechac gotowym moto! :buttrock: Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi