Mohican Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Witam, od pewnego czasu rozglądam sie za motorkiem a mianowicie moją uwagę przykuwa Suzuki bandit GSF650N lub 600N. kilka dni temu trafiła mi sie 650tka, niby wszystko było ok ale ma napisane 34PS,25KW a więkrzosc ma 77PS. Poszperałem troche i znalazłem takich okazów 6 tak wiec odrazu odrzuciłem pomyłkę wystawiającego. Tu sie nasuwa moje pytanie,czy ten 34ps jest zdławiony w gazniku czy srednica tłoków jest mniejsza i czy da sie to przerobic na 77ps jezeli tak to jak i ile to by kosztowało. Jesli ktos posiada taki motor 34PS to chciałbym jeszcze zapytac jak sie tym jezdzi, czy moc jest wystarczająca do normalniej jazdy? Czekam na odpowiedz. Dziękuje i pozdrawiam. PS: nie patrzcie na moj wiek bo nad motorkiem zastanawia sie ojczulek nie ja :P Edytowane 15 Lutego 2010 przez Mohican Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Jak średnica tłoków mniejsza? Pomyśl. Zdławiony jest na gaźniku - kopułki, ew. membrany i tyle. Dysze takie same, po wszystkim do reg. mieszanka i synchro. W Bandziora mk1 blokowali na przewężkach w krućcach. A B6,5 ma 78 kucy jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mohican Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 No fakt, troche nie pomyslalem, sory jesli srednica tłoków była by mniejsza, to i automatycznie pojemnosc xD xD ;D Czy orjętujesz sie moze ze tak sie wyraze "czy da sie tym pod gore wyjechac ( w 2 osoby ) :D " ? (tym 34 ps bez przeróbek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ONLY VTWIN Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Wszystko się da. Jak to jego pierwszy motocykl, to nawet lepiej, jeśli jest zablokowany. Po sezonie jazdy by sobie odblokował, bo to nic trudnego. A 35 koni na trasie powinno sobie radzić normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 SPokojnie - daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mohican Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Dzięki sliczne, o to własnie nam chodziło. Bo mieliśmy choperka 125 którym było ciężko wyjechać pod gore w 2 osoby i nie chcemy sie nadziać na podobną minę. Edytowane 15 Lutego 2010 przez Mohican Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi