michal750 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Co moze byc powodem, ze po kazdym wylaczeniu zaplonu, zegary nie pamietaja ustawionej godziny ? Musze takze za kazdym razem przestawiac z mph na kmh. Czy jest tam jakas bateria odpowiedzialna za podtrzymanie pamieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie wiem jak w k1 600 ale w R1 jak mi nie trzymał zegar pamięci to spalony był bezpiecznik ``BACK-UP`` Sprawdź też aku bo czasami tak się dzieje gdy mamy słaby aku,to rozrusznik bierze cały prąd i nie zostaje nic dla zegarów, w rezultacie kasuje się licznik A i B oraz zegarek. Można też sprawdzić kostki i masę na licznik,czy jest ok,ub może jakiś magik co kasował licznik coś uszkodził :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whiplash666 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie wiem jak w k1 600 ale w R1 jak mi nie trzymał zegar pamięci to spalony był bezpiecznik ``BACK-UP`` Sprawdź też aku bo czasami tak się dzieje gdy mamy słaby aku,to rozrusznik bierze cały prąd i nie zostaje nic dla zegarów, w rezultacie kasuje się licznik A i B oraz zegarek. Można też sprawdzić kostki i masę na licznik,czy jest ok,ub może jakiś magik co kasował licznik coś uszkodził :bigrazz: dokladnie tak :) bezpiecznik, zegary same w sobie nie maja podtrzymania bo calkowity przebieg jest na epromie a reszta musi miec potrzymanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ja bym w pierwszej kolejnosci sprobowal jakis dobry akumulator przelozyc i zobaczyc co sie dzieje bo to moze byc najprostsze rozwiazanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Akumulator sprawdzony i pewny. Gdzie szukac tego bezpiecznika? Bo na prawym airboxie go nie znalazlem. Czy ten BACK-UP nie odpowiada za reset kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi