Kluka89 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Mam pytanie, czy może kttoś wie czy na dyfer od hondy CX wejdzie inne koło? chodzi o szprychorane, oryginalny odlew jest wiejski nie ma co ukrywać :D jeśli macie jakieś propozycje piszcie nawet jak koło czy dyfer bedzie wymagało jakiejś przeróbki, nie ma problemu z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Piszesz bardzo chaotycznie i w końcu nie wiadomo o co chodzi? Nie podoba Ci się felga? A może szprychy? Nie podoba Ci się całe koło ? Napisz składnie co chcesz zrobić. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Zrobić da się wszystko, tylko jakim kosztem. Z tego co pamiętam to CX ma koła Comstar, coś da się z tego wyrzeźbić ale czy będzie bezpieczne to już inna sprawa. A co byś tam chciał? Tradycyjne szprychy czy jakiś wieś-tÓning? Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluka89 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Piszesz bardzo chaotycznie i w końcu nie wiadomo o co chodzi? Nie podoba Ci się felga? A może szprychy? Nie podoba Ci się całe koło ? Napisz składnie co chcesz zrobić. przepraszam za niedokładność, chciałbym założyć na dyfer od CX-a jakieś koło szprychowane, oryginalna odlewana felga mi sie nie podoba, czy jest to możliwe i od jakiego motora dało by sie takie kóleczko założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 przepraszam za niedokładność, chciałbym założyć na dyfer od CX-a jakieś koło szprychowane, oryginalna odlewana felga mi sie nie podoba, czy jest to możliwe i od jakiego motora dało by sie takie kóleczko założyć Mażesz ale to wymaga sporo pracy. Koło CX nie jest odlewane bo to patent Hondy na koła tzw.pół-elastyczne typu COMSTAR. Jeżeli masz dyer od tego motocykla to powinieneś mieć i koło tylne. Najłatwiej będzie zaadoptować do takiej przeróbki piastę koła oryginalnego wraz z zabierakiem przekładni kątowej który jest przykręcony wewnątrz. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi