ŻółwikOlesno Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 (edytowane) Przedstawiam mój pojazd jakim jest Simson s51 po małych modyfikacjach wizualnych oraz mechanicznych :icon_twisted: Kilka fotek http://bikepics.com/members/martin93/89s51/ oraz filmik : Więcej filmików w profilu użytkownika . Także ze zlotów Burn Out Party LICZĘ NA KOMENTARZE :D Edytowane 4 Lutego 2010 przez ŻółwikOlesno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 No no :clap: Porządna blacharska robota. Pomysł też niezły. Gratulacje :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wszystko fajnie ,tylko może kup coś wiekszego. :cool: ale pomysłe spoko :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dzięki , simsonek to taka moja zabawka . Rozglądam się za czymś lepszym , a jak będzie kasa to GSX-R 1.3 ;d z tych starszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Dzięki , simsonek to taka moja zabawka . Rozglądam się za czymś lepszym , a jak będzie kasa to GSX-R 1.3 ;d z tych starszych . Poważnie za hajką się rozglądasz ? :eek: Po simku hajka to byłby rekord ,lepiej szukaj czegoś mniejszego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Poważnie za hajką się rozglądasz ? :eek: Po simku hajka to byłby rekord ,lepiej szukaj czegoś mniejszego :buttrock: Żólwiku ja bym cie widział na Boss-hosie;] Hajka za słaba dla takiego doświadczonego kierowcy jak ty,tam nie ma czym spalić gumy nawet to nie to co w twoim simku :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 wyglada jak kupa gowna, a taki ladny byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Co Wy gadacie, Boss Hoss jest za ciężki, Hayka za wolna. Ja proponuje Y2K, żeby Ci się po pół sezonu nie znudził! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dziwne upodobania ma dzisiejsza młodzież :bigrazz: Wg mnie w oryginale wyglądał o wiele lepiej - jednym słowem zje*ałeś go :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Przez chwilę myślałem, że to bak od RD ale obejrzałem dokładniej foty i gratuluję blacharki :wink: BTW Panowie z tą Hayą to raczej mało udany joke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 BTW Panowie z tą Hayą to raczej mało udany joke :wink: Ale to nie My żartujemy(?) tylko właściciel tegoż simsona chcę kupić haykę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 warto mieć marzenia... a żółwikowi zazdroszczę zapału do roboty bo nie każdemu by się chciało tak rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 otóż jeździłem już FZR 1000 i fanie jeździ :D Oczywiście że najpierw będę miał jakiś motor w okolicach 0,5L a potem haya :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Pierw to prawko zrob :P potem mysl o moto o wiekrzej pojemnosci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 eeee.... tam prawko :D jak wejdzie od 24lat czy tam ilu to i tak kupie wczesniej motor :D A teraz tak gsxr 400 , 750 albo jakieś kawasaki 500 ,600 . tak mysle za 3 lata haye kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi