Vivaldi_V1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ile taka przyjemność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Brzmi i wygląda przezajebiaszczo :buttrock: Jeszcze raz gratulacje przyjacielu..., łączę się z Tobą w szczęściu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A ile taka przyjemność?? Mniej niż u dystrybutora w Polsce i mniej niż na allegro. Tak czy inaczej za darmo nie rozdają i trochę trzeba było sypnąć drobnymi, ale nie żałuję ani złotówki. Motocykl stał się charakterny, pięknie brzmi. Tyson dziękuję, jak będziesz chciał rure do swojej dziwki - wołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No cacy i widzę, ze nic się nie dymiło czyli wyczyściłeś. Powernaklepka już zainstalowana? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wyczyściłem z nagary połaczenie z kolektorem. W środku troszkę było oliwy, ale przepaliłem gnoja :buttrock: Powernalepki są na własciwym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tyson dziękuję, jak będziesz chciał rure do swojej dziwki - wołaj. No to wołam..., podjarałem się jak smok :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 o f**ck !!! Kawal rury i nieźle ryczy !! :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Niezłe działo, gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek HONDA Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Cud miód .Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 w zamknietym pomieszczeniu to nawet gs500 zajebiscie gada ;) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Update :biggrin: Wczoraj zrobiłem rundkę 70km, ponapierdalałem trochę po mieście i powiem Wam że jestem niesamowicie podłechtany wydobywającymi się z tego kominka odgłosami. Ryczy jeszcze głośniej niż poprzedni mój komin, a strzela tak że jak wjeżdżam na pol position przed światłami puszki rozjeżdżają się na bok :buttrock: Ogień :icon_mrgreen: Jednak przelot przelotowi nie równy i może coś się płaci więcej za sam znaczek ヨシムラジャパン ale jaki za to człowiek zadowolony z ostatecznego efektu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malvina Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Wygląda super, mruczy jak dla mnie za subtelnie, choć wielce atrakcyjnie, przyznaję. Cieszę się Twoim szczęściem Hunt. Tej rundki wiosennej też Ci zazdroszczę, bo u mnie ekran śnieży i zamiast Moto znowu będą narty :icon_rolleyes: Mały OT: Yubasq, jeśli tutaj zajrzysz, możesz proszę wyjaśnić mi przekaz z 6:05 minuty filmu http://www.youtube.com/watch?v=Cv9spWtQ5pQ&feature=related , biorę poprawkę na Luksus w garści, jednak i tak, nie kumam co autor miał na myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Yuby ustosunkuj się do Malviny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi