Kamusial Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Może Lubrza na drugi dzień? Edytowane 19 Maja 2010 przez Kamusial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) W niedzielę 13.00? Po sobocie :flesje: może być ciężko rano się zrywać :icon_mrgreen: Edytowane 20 Maja 2010 przez Lecho69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 mnie 13 pasi. tylko konkretne miejsce trzeba ustalić. Rozumiem, żę Mława zostaje, tak? P.S. Proszę o głosy na mnie w konkursie na Forumowe Moto Miesiąca Maja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Może Lubrza na drugi dzień? Ale w Lubrzy Whistler może by załatwił nocleg, dlatego ta miejscowość brana jest tego dnia pod uwagę. A co do godziny spotkania to dla mnie jak najbardziej pasuje. Oby tylko pogoda się poprawiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Na PW proponuję wymianę telefonów tak na wszelki wypadek, jakby sie coś działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 To wszyscy powinni podac nr do komusial'a, jako "winowajcy" calego zgiełku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Zgubaniec- daj jakiegoś linka do głosowania. No i skoro już Mławę zaproponowałeś i póki co nie było sprzeciwu, to liczę, że pociągniesz temat i wskażesz miejscówkę :) - najlepiej łatwo namierzalną z drogi, bowiem GPSa jeszcze nie zamontowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Cześć ludziska! Ja niestety z przyczyn osobistych (z których się kiedyś wyjaśnię tylko nie publicznie na forum) nie mogę się do was dołączyć w ten weekend. Wiem, że pisałem że na bank ale jak widać bank rozbito i wypadki chodzą po ludziach.. Życzę wam bezpiecznej drogi i owocnego spotkania. Mam nadzieję, że podzielicie się ze mną ustaleniami co i jak. Pozdro, F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 To może na początek o 13.00 tu: http://maps.google.pl/maps/place?cid=17836...yL5SPsAavnsWmAg a jak będzie słońce i patelnia :buttrock: (oby), to poszukamy :crossy: wspólnie jakiegoś cienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zqubaniec Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Lotos oh yeah! :) Dobra, może być. Ja w międzyczasie poszukam czegoś w mieście. A oto link go konkursu: http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...ca-t131229.html A może tu http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=kawa&lo...zukaj&cId=&sId= Chodzi o punkt A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Masz mój głos. Piękna jest ta poprzeczna Vka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 To rozumiem, że jutro o 13 w Mławie. Mamy telefony, jak coś to się zdzwonimy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Tak jest, do zoba w Mławie o 13. , tylko na Orlenie czy Lotosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RStarosta Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Mam nadzieję, że pogoda nam dopisze. O 13 będę i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lecho69 Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Tak jest, do zoba w Mławie o 13. , tylko na Orlenie czy Lotosie? Lotos. Łatwiej trafić i przy głównej trasie, a później zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi