gumis525 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 :banghead: Witam wszystkich potrzebuje pomocy mam problem z moja cbrocha 600 f4 .Po dluszym postoju tj ok 4 tyg nie chce odpalic jest to mozliwe ze motocykl jest zalany krecilem nim na slabym aku po naladowanu bateri kreci i tak jak by chcial zalapac ale nie moze sie przelamac POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziken929 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Po długim postoju pierwszą czynnością jest naładowanie aku a następnie rozruch. Ty zrobiłeś odwrotnie i zalałeś świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis525 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 na samostarcie mozna sprobowc w gazniki czy raczej nie slyszalem ze wysusza i boje sie troch takich rzeczy kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Wykręć świece, wyczyść i odpal jak należy. BTW nicy co ma wysuszać samostart? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 na samostarcie mozna sprobowc w gazniki czy raczej nie slyszalem ze wysusza i boje sie troch takich rzeczy kombinowac Na samostarcie można spróbować w gaźniki czy raczej nie. Słyszałem, że wysusza i boje się trochę takich rzeczy. Kombinować? Poczytaj proszę i porównaj te dwa teksty. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis525 Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 :lalag: Dzieki probuje odezwe sie pozdr dla wszyst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi