Skocz do zawartości

Kombinezon skórzany najtaniej? Na dużego...

Rekomendowane odpowiedzi

widze, że mój temat został podczepiony pod inny - dwuletni.

Trzeba przymierzyć... żeby było coś do przymierzenia chętnie bym to zrobił :)

Pomóżcie ludzie, bo przecież nie będe w jeansach za niedługo jeździł.

Ale co ?? Mam Ci przywieźć kombi żebyś sobie po przymierzał? Idź do sklepu i tam kombinuj, ew. znajdz ten, który Ci się najbardziej podoba, kupuj na allegro i jak coś odsyłaj, aż znajdziesz. Do przymierzania jest sporo, przypuszczam, że dla Ciebie będzie dobry rozmiar 60, ale wiadomo, co firma to inna rozmiarówka. I tu się powtórzę, trzeba poprzymierzać.

Czy mógłby ktoś mnie naprowadzić na firme / osoby które wiedzą jak zaradzić temu "problemowi" ? :)

po pierwsze to, że temat ma 2 lata, nie znaczy że jak jest identyczny to można go olać. gromadzenie wiedzy w jednym miejscu ma swoje zalety :P

po wtóre szukaj modeli z podwójnymi numeracjami. niektóre firmy robią takie modele dla niskich/ obszernych i osobno dla wysokich/ patyczastych

po ostatnie wreszcie poszukaj na forum informacji o szyciu na miarę, niekoniecznie musi to oznaczać kosmiczne ceny, AFAIR

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

widze, że mój temat został podczepiony pod inny - dwuletni.

Trzeba przymierzyć... żeby było coś do przymierzenia chętnie bym to zrobił :)

Pomóżcie ludzie, bo przecież nie będe w jeansach za niedługo jeździł.

Słuchaj, z kombinezonem nikt Ci wirtualnie nie pomoże. MUSISZ mierzyć - nie ma innego wyjścia. Używka nie jest dobrym pomysłem, bo jest rozciągnięta, niekoniecznie w tych miejscach, które rozciągnęłyby się na Tobie. Taki kombinezon zawsze będzie źle leżał. Wolałabym kupić tańszy, ale nowy. I pamiętaj - w nowy musisz się ledwo wbić - wetdy będzie na Ciebie dobry, rozciągnie się i dopasuje do Twojej sylwetki. Jeśli na początku wchodzisz w niego bez wysiłku (lub pomocy innych) - bądź pewien, że szybko będzie na Tobie wisiał. Powodzenia!

• 2 tygodnie później...

Skoro najtaniej to proponuję REBELHORN lub SECA (w tym roku wprowadzają na rynek nowe kombiaki), w 2 tys zamknięsz się spokojnie.

Ewentualnie poszukaj kurtki i spodni osobno (oczywiście 1 marki). Przecież mają wszyte specjalne zamki do łączenia spodni z kurtką.

=========================================

sklep motocyklowy