Gość Saul Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Trza przymierzyć i tyle. Innego wyjścia nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos5781 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 widze, że mój temat został podczepiony pod inny - dwuletni. Trzeba przymierzyć... żeby było coś do przymierzenia chętnie bym to zrobił :) Pomóżcie ludzie, bo przecież nie będe w jeansach za niedługo jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 widze, że mój temat został podczepiony pod inny - dwuletni. Trzeba przymierzyć... żeby było coś do przymierzenia chętnie bym to zrobił :) Pomóżcie ludzie, bo przecież nie będe w jeansach za niedługo jeździł. Ale co ?? Mam Ci przywieźć kombi żebyś sobie po przymierzał? Idź do sklepu i tam kombinuj, ew. znajdz ten, który Ci się najbardziej podoba, kupuj na allegro i jak coś odsyłaj, aż znajdziesz. Do przymierzania jest sporo, przypuszczam, że dla Ciebie będzie dobry rozmiar 60, ale wiadomo, co firma to inna rozmiarówka. I tu się powtórzę, trzeba poprzymierzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Czy mógłby ktoś mnie naprowadzić na firme / osoby które wiedzą jak zaradzić temu "problemowi" ? :) po pierwsze to, że temat ma 2 lata, nie znaczy że jak jest identyczny to można go olać. gromadzenie wiedzy w jednym miejscu ma swoje zalety :Ppo wtóre szukaj modeli z podwójnymi numeracjami. niektóre firmy robią takie modele dla niskich/ obszernych i osobno dla wysokich/ patyczastychpo ostatnie wreszcie poszukaj na forum informacji o szyciu na miarę, niekoniecznie musi to oznaczać kosmiczne ceny, AFAIRjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 widze, że mój temat został podczepiony pod inny - dwuletni. Trzeba przymierzyć... żeby było coś do przymierzenia chętnie bym to zrobił :) Pomóżcie ludzie, bo przecież nie będe w jeansach za niedługo jeździł. Słuchaj, z kombinezonem nikt Ci wirtualnie nie pomoże. MUSISZ mierzyć - nie ma innego wyjścia. Używka nie jest dobrym pomysłem, bo jest rozciągnięta, niekoniecznie w tych miejscach, które rozciągnęłyby się na Tobie. Taki kombinezon zawsze będzie źle leżał. Wolałabym kupić tańszy, ale nowy. I pamiętaj - w nowy musisz się ledwo wbić - wetdy będzie na Ciebie dobry, rozciągnie się i dopasuje do Twojej sylwetki. Jeśli na początku wchodzisz w niego bez wysiłku (lub pomocy innych) - bądź pewien, że szybko będzie na Tobie wisiał. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RubiX Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Skoro najtaniej to proponuję REBELHORN lub SECA (w tym roku wprowadzają na rynek nowe kombiaki), w 2 tys zamknięsz się spokojnie.Ewentualnie poszukaj kurtki i spodni osobno (oczywiście 1 marki). Przecież mają wszyte specjalne zamki do łączenia spodni z kurtką. Cytuj =========================================sklep motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi