Robert11450 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dziękuje Natalia za zobrazowanie tematu kultury jazdy i tzw niewybaczania błędów przez 2t. Budżet przewiduje tylko na 8, 500 tys max, wiec dużego wyboru nie Mam chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Jesli masz ograniczony buzdzet to na Twoim miejscu nie zamykalabym sie na 4 spusty z konkretnym modelem, pojemnoscia czy marka, tylko znalazlabym cos w miare zdrowego, bo ten rynek jest nieststy bezlitosny- powodzenia :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert11450 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wiadomo jak to jest. Jestem świadomy ze to nie będą nowe sprzęty. Mysle tez, by kupić coś po sezonie do remontu. Taniej wyjdzie za motocykl a za resztę włożyć w nowe podzespoły. Przynajmniej będę wiedział na 100% co zrobione mam i dokładnie czas remontu bym znał🙂 Co O tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Myslicie, ze to jest bardzo dobra mysl. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi