Shinigami Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak dzisiaj latałem przy -20 to jedno i drugie by się przydało :banghead: Ogólnie to grzane manetki dadzą Ci dodatkowe pare minut przejazdu, góra dłoni będzie ciągle chłodzona i do tego trzeba konkretnych rękawic (gruba góra i cienki spód). Te nakładki to pewnie tzw. mufki. Dobra rzecz bo łapa ciągle ciepła ale ograniczają v-max do 120km/h potem naciskają na klamki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 ja już któryś rok myślę o zakupie grzanych manetek niestety większość nie odpowiada mi ponieważ średnica jest sporo większa od standardowych manetek saito z tego powodu odpada w przebiegach, oxfordy także są dosyć duże myślę na takim rozwiązaniem: http://www.windingroads.co.uk/shop/product...heated_grip_kit kumpel to ma i sobie chwali Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 :bigrazz: Jak dzisiaj latałem przy -20 to jedno i drugie by się przydało :banghead: Ogólnie to grzane manetki dadzą Ci dodatkowe pare minut przejazdu, góra dłoni będzie ciągle chłodzona i do tego trzeba konkretnych rękawic (gruba góra i cienki spód). Te nakładki to pewnie tzw. mufki. Dobra rzecz bo łapa ciągle ciepła ale ograniczają v-max do 120km/h potem naciskają na klamki. Chyba piszesz o czyms innym bo po zalozeniu wygladaja jak normalne manetki tylko ze troche grubsze i nie zachaczaja o klamki :bigrazz: ja już któryś rok myślę o zakupie grzanych manetek niestety większość nie odpowiada mi ponieważ średnica jest sporo większa od standardowych manetek saito z tego powodu odpada w przebiegach, oxfordy także są dosyć duże myślę na takim rozwiązaniem: http://www.windingroads.co.uk/shop/product...heated_grip_kit kumpel to ma i sobie chwali To sa wlasnie nakladki tylko ze bez regulacji zakresu temperatury, a Oxford sprzedaje tylko jest to jakby w pokrowcu co powoduje ze sa troszke grubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 to nie są nakładki - to są po prostu same spirale grzewcze wklejane pod manetki - praktycznie nie zmienia się średnica chwytu a regulację mają - tyle że dwustopniową Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 to nie są nakładki - to są po prostu same spirale grzewcze wklejane pod manetki - praktycznie nie zmienia się średnica chwytu a regulację mają - tyle że dwustopniową Ale w sklepie zagladalem ze sprzedawca do srodka i wyglada zypelnie tak samo tylko wlacznik ze sterownikiem temp. sa inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://www.rg-racing.com/browseType/Genera.../HG000122C.aspx Ostatnio znajomy w PL zakupił za 150PLN, test będzie jak zacznie się wiosna. Jeden z allegrowiczów sprowadza z R&G racing. Montaż łatwy, zasilanie podłącza się pod bezpiecznik po włączeniu zapłonu (wtedy mamy pewność że wyłączając zapłon nie pobierają prądu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 też "grubasy" :icon_razz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 http://www.rg-racing.com/browseType/Genera.../HG000122C.aspx Ostatnio znajomy w PL zakupił za 150PLN, test będzie jak zacznie się wiosna. Jeden z allegrowiczów sprowadza z R&G racing. Montaż łatwy, zasilanie podłącza się pod bezpiecznik po włączeniu zapłonu (wtedy mamy pewność że wyłączając zapłon nie pobierają prądu). IMHO Podłączając manetki pod jakis bezpiecznik możesz narazić instalacje na przepływanie większego prądu i niepotrzebne grzanie się jakichs elementów instalacji. Elektrykiem nie jestem i moze tak jak piszesz też sie da ale trzeba byc pewnie bardziej czujnym na tym punkcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MichuPl Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja bym brał grzane manetki nakładki wydają mi się mniej pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nakladki zamontowane i dzialaja zobaczymy jak sie spisza w drodze na "ELEFANTA". Manetki sa grubsze ale nie jest to jakas tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 dajcie jakiegos linka do allegro do tych nakladek bo nie moge znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dajcie jakiegos linka do allegro do tych nakladek bo nie moge znalesc www.motoshopitalia.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Ja też mam oxforda ...najnowszy model, 4 stopnie regulacji, jak narazie zajebiscie zadowolony jestem, tez mam tak podłączone że bez kluczyków nie da się ich właczyć;) ...i powiem wam, że też mi się wydawało że bedzie bardzo grubo ale jest wbrew pozorm bardzo pozytywnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Terzaz moge napisac . Nakladki w pelni przetestowane 2000 tys. km. Zdaly egzamin :buttrock: . Ale prze takiej pogodzie jaka byla na "ELEFANTENTREFFEN" potrzebna jest tez ochrona przed sniegiem i deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 . Nakladki w pelni przetestowane 2000 tys. km. 2000 tyś km to jest 2 miliony km.Brawo kolego :eek: Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi