MOC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Kobieta mysli nad zmiana samochodu, interesuja mnei wasze doswiadczenia z tymi autkami w gre wchodzi 2.8 CRD i 2.0 D4D, wady, zalety, opinie mile widziane... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 matka ma Ravke i nic sie nie dzieje .... Ja mam dwa Jeepy i nic sie nie dzieje .......... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Jeśli Jeep to tylko benzyna, o CRD użytkownicy wypowiadają się raczej niepochlebnie... Osobiście nie jeździłem CRD, ale jeździłem benzyną Grand Cheerokie 4.0 i powiem że naprawdę bardzo komfortowa puszka, przyzwoite przyspieszenie, w lekkim ternie też daje radę, silniki bez problemu wytrzymują przebiegi ponad 1 000 000 km. RAV4 jeździłem jako pasażer i ani to wygodne ani ładne ani terenówka, ot tak zabaweczka, no i ten klekot diesla - nie do zniesienia, kobiecie może się spodobać... :biggrin: Edytowane 22 Stycznia 2010 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Szerokiemu juz dziekujemy, ale tylko i wylacznie przez spalanie :wink: Pozostaje RAV i tylko diesel, wiec jak ktos ma chec ponarzekac na diesla to niech sobie zalozy inny watek... :icon_mrgreen: .... Ja mam dwa Jeepy i nic sie nie dzieje .......... Zacznij jezdzic to pogadamy... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 No jednym śmigam na codzień :icon_mrgreen: ..... a sorry ...... jedna rzecz ...... płyn do spryskiwaczy mi sie skończył Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Klaudiusz to ty damskim samochodem jeździsz? :biggrin: Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) No jednym śmigam na codzień :icon_mrgreen: ..... a sorry ...... jedna rzecz ...... płyn do spryskiwaczy mi sie skończył I to właśnie dysklasyfikuje to auto dla kobiety. Jak dla mnie to dwa różne samochody.Nie wiem co tu porównywać. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez monter75 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Szerokiemu juz dziekujemy, ale tylko i wylacznie przez spalanie :wink: Pozostaje RAV i tylko diesel, wiec jak ktos ma chec ponarzekac na diesla to niech sobie zalozy inny watek... :icon_mrgreen: Zacznij jezdzic to pogadamy... :icon_mrgreen: Wiec chcesz opini,ale bez narzekania :icon_question: Wiec napisz od razu co chcesz uslyszec i ktos ci to przepisze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Napisalem myslac o dieslu, ze bee, ze klekocze. Reszta wszystko mnie interesuje i zeby bylo jasne pozostaje tylko RAV... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 No to kupuj :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 No to kupuj :icon_mrgreen: Taki mam zamiar. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczynski Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ravka jakbym jej nie lubił to jest bardzo trwałym i dobrze zrobionym samochodem. Jest nudna do wyrzygu jak stary Nissan Primera czy Toyota Carina E ale trwała. Ma typowo japońskie wnętrze, które nie każdemu pasuje. Napisz z jakiego rocznika chcesz te ravkę to będzie można coś więcej wylać na klawiaturę. Aha no i dlaczego Ravka a nie jakies plaskate normalne kombi co to i mniej pali i bardziej komfortowo przewozi pasażerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ten CRD to nie przypadkiem silnik Mercedesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Ten CRD to nie przypadkiem silnik Mercedesa? Jawohl :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliszczynski Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jeśli dobrze pamiętam to 2.7 był od Mercedresa ale na przykład w nowym Wranglerze czterodrzwiowym jest silnik 2.8 tez oznaczony jako CRD ale juz z firmy VM. I to było cos co mniei odstraszyło od Wranglera a juz byłem na 99% zdecydowany go kupić. Podniosłem maskę a tam VM no i uciekłem z krzykiem. Ci co mieli starsze wytwory Land Rovera wiedzą co to za kupa ten VM. Może teraz te silniki sa lepsze ale niesmak pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi