Skocz do zawartości

V SSSJ JUBILEUSZOWE!!!

Piaffe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

........po drugie primo: bez noclegu mam 2 min drogi

Taki to ma dobrze :banghead:

czyżbym stracił właśnie szansę bryknięcia się X4? buuu.... :icon_rolleyes: bo mnie nie będzie.... :icon_evil:

Chyba te 2 min drogi jak ustąpią śniegi to pokonasz aby sie bryknąć :crossy:

:icon_eek:

Świadomie rezygnujesz z jednej z największych atrakcji??? :icon_mrgreen:

Przemyśl to jeszcze. :bigrazz:

hehe, OK przemyślę , a jakieś nocne jazdy mająbyć? :icon_mrgreen:

Edytowane przez arouter

Łaziłem koło domu, niby wiosna, ostatni raz odpalałem w listopadzie, zbiornik suchy. A co tam, pojechałem po kanisterek benzyny, nalałem, odapliło po pierwszym cyknięciu, otworzyłem piwo i rozkoszowałem się zapachem spalin.

No cóż, hawańskie cygara nie dają takiego aromatu. :biggrin: Jutro jadę z kominem w celu. :flesje:

Ja dzisiaj też nie wytrzymałem rozkonserwowałem Swoją i odpaliłem, jutro wybieram się na rundkę. Chociaż nie wiem czy się nie pospieszyłem ze zdejmowaniem powłoki bo znowu gnojki śnieg i mrozy wieszczą:(

Hehe, moja stara to nawet zakonserwować się nie da. Ciągle kłapie ozorem :icon_razz: Ale coś czuję, że klimat starej Japonii, to mój, klimat ukochany. :flesje: Pytanie tylko jak ja zakonserwować na trzy dni , co by nie kłapała mi za uchem, zwolnij, mamy czas, a widziałeś.... :wink:

Hehe, moja stara to nawet zakonserwować się nie da. Ciągle kłapie ozorem :icon_razz: Ale coś czuję, że klimat starej Japonii, to mój, klimat ukochany. :flesje: Pytanie tylko jak ja zakonserwować na trzy dni , co by nie kłapała mi za uchem, zwolnij, mamy czas, a widziałeś.... :wink:

haha, na tyle to łatwiej siebie "zakonserwować" :flesje:

Eh wy.. "jutro odpalę".... ja musiałem czwartek pojeździć. I tak - po pracy no miodzio-lajcik, cieplutko i w ogóle. Ale..... ja do pracy jadę o 7 rano. Pod domem jak zwykle - ładnie. Zjeżdżam na dół, a tu inwersja +mgła, czyli - czysty żywy lód na drodze. Naprawdę ze 3 razy widziałem się już na asfalcie.... ale jakimś cudem nie wyglebiłem, choć uczucie obydwóch kół w poślizgu - bezcenne....

Na pewno w przyszłym tygodniu będę do miasta jeździł.... :D :D

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Eh wy.. "jutro odpalę".... ja musiałem czwartek pojeździć. I tak - po pracy no miodzio-lajcik, cieplutko i w ogóle. Ale..... ja do pracy jadę o 7 rano. Pod domem jak zwykle - ładnie. Zjeżdżam na dół, a tu inwersja +mgła, czyli - czysty żywy lód na drodze. Naprawdę ze 3 razy widziałem się już na asfalcie.... ale jakimś cudem nie wyglebiłem, choć uczucie obydwóch kół w poślizgu - bezcenne....

Na pewno w przyszłym tygodniu będę do miasta jeździł.... :D :D

Buber, jak mi auto w listopadzie z pod domu odjechało w kierunku niewiadomym to temperatury nie były straszne i używałem moto, chociaż nie mnie się równać z Twoją górką. Zresztą nie o licytację chodzi - niech wreszcie będzie + i tylko to. :wink:

Aaaabsolutnie. Właśnie niejaka Piaffe sugeruje żebym jej maszynkę odpalił.. :D

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

Witajcie.

Mordki nam się cieszą na myśl o ponownym zawitaniu w Waszych pięknych ostępach. Co do terminu, to nic nie będziemy narzucać, spróbujemy się dostosować, więc na listę się nie wciągamy. Dużo czasu do wyjazdu i dlatego czekamy na rozwój sytuacji.

Pozdrawiamy

Monika i Paweł

Witam Oczywiście z bananem na buzi bo dziś sprzęcicho odpaliło,choć nie wierzyłem że się uda bo zawsze miałem z tym duże problemy, ale udało się i nawet rundka po okolicy była, niestety nie za długa bo ubranko było nie kompletne a aż tak ciepło nie było :D. Życzę udanych i bezproblemowych startów i do zobaczenia na trasie i spotkaniu :D

Jak mówiłem tak zrobiłem :biggrin:

Pośmigałem, ale było miło :crossy:

pozdro

Czytając takie wypowiedzi, wierzę, że wiosenka, już puka i do moich drzwi :crossy: