Estrella Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a może sąsiedzi organizują konkurencyjne spotkanie? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 (edytowane) 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( Edytowane 8 Czerwca 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 WOLKAN, PETEREK!!! kto załatwiał nocleg u sąsiadów?? gdzie w końcu śpimy?? mamy brać namioty (mi się nie zmieści)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam, w związku ze związkiem... DDCD, itd. chodzi o to, że nie będę mógł "w pełni" uczestniczyć, mam w związku z tym pytanie jakie ramy czasowe są przewidziane na sobotni wypad, bo chętnie bym się do niego przyłączył, ale... zależy o której wyjeżdżamy i o której powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dotychczas wyjazd był o 9 a powrót ok 16-stej. Ale życie pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 8. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A mi padl rozrusznik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 A mi padl rozrusznik... serca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Niestety ten w moto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Niestety ten w moto :( To mnie uspokoiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) a jakby tak jeszcze http://www.pekelne-doly.cz/ ? ja wyskrobał bym pewnie wolne na poniedziełek i wtorek. eee kurna lipa z tym poniedziałkim itd. ale i tak bym je obejżał. Edytowane 12 Czerwca 2010 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) A więc doopy dałem i skasowałem całą pocztę gdzie miałem wspaniały opis Bubera jak dojechać.... Może mnie ktoś jeszcze raz uświadomić? Edytowane 12 Czerwca 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Niniejszym dzielę kobietki na dwie grupy. Szefową jednej z nich będzie Agnieszka, a drugiej (jeśli tylko się bardzo nie zbuntuje :wink: ) Sylvia. I tak sobie myślę, że skład szczegółowy tych grup to ustalicie już sobie same :wink: Będzie nas koło 10. No i po kolei: w piątek to tak jak zawsze stół z kiełbaską i chlebkiem i każdy radzi sobie sam. Agnieszka zorganizuje śniadanko w sobotę, a Sylvia w niedzielę. Ja będę starała się to wszystko ogarnąć i pilnować, żeby jakoś szło. Kto w danej ekipie się obija ten nie je :wink: Jeśli chodzi o sobotniego grilla to na pewno sobie poradzimy potrzebujemy tylko grillmana :cool: Ze względu na to, że Wojtek, Toolman, Peterek, Wulkan, Ptaqu są swego rodzaju weteranami naszych spotkań proszę, żeby zorganizowali wyprawę po drewno na ognisko i grilla do sąsiada :wink: Sylvia się nie zbuntuje (i ja tez nie zamierzam) :wink: 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 8. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 9. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 1. Marina, śpię podobno u sąsiadów, 2.Jeżyk+plecaczek - namiot,przyjedziemy w piątek około 15-16 3. ja tyż-modek, w ciężkich sytuacjach sypiam gdzie popadnie 4. Peterek - śpi u sąsiadów. 5.sprite11 - u sąsiadów cool.gif 6. jeszua - postaram się przybyć we czwartek do pomocy, ale to jeszcze potwierdzę. a, śpię gdzie padnę... na wszelki wypadek wezmę namiot 7.Toolman -sztuk: jeden(Ania praca), namiot, dołożę wszelkich starań aby być w piątek jak najwcześniej(w mojej robocie nic nie wiadomo).P.S. Triumph u żyda, będę GPX-em :-( 8. _Monter_ Będę w piątek, pewnie do południa.Nie wiem o co chodzi z noclegami ale namiot będę miał. 9. ptaq_ + Sylvia (śpimy u sąsiadów ;) ) 10. Estrella - nie wiem gdzie śpię - pewnie tam gdzie każą :biggrin: , oby tylko na głowę nie padało (namiotu nie posiadam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi