piotreksuzuki Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Wiem, ze mialo być do końca lutego ale nie miałem czasu siąść przed kompem i sie wpisać, a mam wielką chęc pojechac, byłbtm pierwszy raz, juz przygotowuje moją 28 letnią katanę, Lokalizacja: Toolman - Karkonosze Jezyk - Karkonosze Estrella - Karkonosze Pszczoła - Karkonosze Peterek - Karkonosze kufi - Karkonosze Wopoz - Karkonosze VIT66 - Karkonosze jerzyk7-Karkonosze szynka - karkonosze Marina - Karkonosze Horb - Karkonosze Sihaja - Karkonosze matata- Karkonosze Darek- Karkonosze arouter - Karkonosze piotreksuzuki- Karkonosze Termin: Toolman - obojętne Jezyk - obojętne Estrella - 18-20.06 Pszczoła - 18-20.06 Peterek - 18-20.06 kufi - pozostałe oba terminy poza 18-20.06 Wopoz - 18-20.06 VIT66 - 18-20.06 jerzyk7- może być 18-20.6 szynka - 25.06.2010 - 27.06.2010 Marina - 18-20.06 lub 25-27.06 Horb - obojętne Sihaja - obojetne Matata&anja - może być 18-20.6 Darek- obojetnie arouter - obojetnie piotreksuzuki- obojętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 To i ja jeszcze dopiszę znajomego: Będzie jeszcze jedna FJ-ta z dwuosobową załogą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) ... :) Edytowane 4 Marca 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Wyhamowałam na moment i zgodnie z obietnicą podsumowuję temat :wink: Nigdy się nie da zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, niestety..... Ale obiektywnie patrząc wychodzi na to, że spotykamy się 18-20.06.2010 u nas (w sumie u mnie :wink: ). Ciesze się bardzo i zaczynam skreślać dni w kalendarzu :cool: Pozdrawiam cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 (edytowane) Wyhamowałam na moment i zgodnie z obietnicą podsumowuję temat :wink: Nigdy się nie da zrobić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, niestety..... Ale obiektywnie patrząc wychodzi na to, że spotykamy się 18-20.06.2010 u nas (w sumie u mnie :wink: ). Ciesze się bardzo i zaczynam skreślać dni w kalendarzu :cool: Pozdrawiam cieplutko!!! No nie masz pojęcia jak my wszyscy sie cieszymy :D . Byłem raz , byłem chwilę a tak miło wspominam, coś w tym musi być. Edytowane 4 Marca 2010 przez VIT66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Ciesze się bardzo i zaczynam skreślać dni w kalendarzu :cool: Niestety do spotkania jeszcze ponad trzy misiące :evil: A za oknem znowu snieg :banghead: Edytowane 5 Marca 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Cisza… To ja z nieśmiałością się spytam, czy wiadomo już coś na temat planowanej trasy na sobotni spacerek :icon_question: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Cisza… To ja z nieśmiałością się spytam, czy wiadomo już coś na temat planowanej trasy na sobotni spacerek :icon_question: Jaki ciekawski :icon_biggrin: :icon_biggrin: wodę zmącił :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 to jednak mi pozostaje się smucić, w tym czasie, tak jak pisałem wcześniej jestem na innej trasie :icon_twisted: ale WAM życzę wszystkiego dobrego :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Miras, Ty to zawsze musisz coś wykręcić :rolleyes: anja jest zasmucona Twoją decyzją :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A propos mącenia wody :cool: Co Wy na to,żebyśmy znów pojechali dookoła Karkonoszy?? Jak na pierwszym spotkaniu. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jeśli wychodzi temat, to ja nie mam nic przeciwko temu :buttrock: Z chęcią wjadę na górkę gdzie mnie przygniotło :icon_rolleyes: Trasa jest ciekawa i nie krótka. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bor Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Czytam te wasze posty, i coraz bardziej jestem przekonany, że są to moje klimaty. Więc pytanie młodego,; są jakies wolne miejsca, coby was odwiedzić i oczywiście spotkać? Czy lista już zamknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 A propos mącenia wody :cool: Co Wy na to,żebyśmy znów pojechali dookoła Karkonoszy?? Jak na pierwszym spotkaniu. .... Jak tylko nie jest to jakiś cross to jak najbardziej :) Skrócić trase zawsze można :D ,ale po co, przecież lubimy jeżdzić. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Po zeszłorocznych przeprawach przez mosty(bardzo mi się podobało :-) ) to ta trasa raczej powinna być prosta :-). Jak tylko nie jest to jakiś cross to jak najbardziej :) Skrócić trase zawsze można :D ,ale po co, przecież lubimy jeżdzić. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi