matata Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 ........po drugie primo: bez noclegu mam 2 min drogi Taki to ma dobrze :banghead: czyżbym stracił właśnie szansę bryknięcia się X4? buuu.... :icon_rolleyes: bo mnie nie będzie.... :icon_evil: Chyba te 2 min drogi jak ustąpią śniegi to pokonasz aby sie bryknąć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 po drugie primo: bez noclegu mam 2 min drogi :icon_eek: Świadomie rezygnujesz z jednej z największych atrakcji??? :icon_mrgreen: Przemyśl to jeszcze. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) :icon_eek: Świadomie rezygnujesz z jednej z największych atrakcji??? :icon_mrgreen: Przemyśl to jeszcze. :bigrazz: hehe, OK przemyślę , a jakieś nocne jazdy mająbyć? :icon_mrgreen: Edytowane 27 Lutego 2010 przez arouter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Łaziłem koło domu, niby wiosna, ostatni raz odpalałem w listopadzie, zbiornik suchy. A co tam, pojechałem po kanisterek benzyny, nalałem, odapliło po pierwszym cyknięciu, otworzyłem piwo i rozkoszowałem się zapachem spalin. No cóż, hawańskie cygara nie dają takiego aromatu. :biggrin: Jutro jadę z kominem w celu. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja na jutro też się szykuję na jazdę :buttrock: Nie wytrzymam muszę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja dzisiaj też nie wytrzymałem rozkonserwowałem Swoją i odpaliłem, jutro wybieram się na rundkę. Chociaż nie wiem czy się nie pospieszyłem ze zdejmowaniem powłoki bo znowu gnojki śnieg i mrozy wieszczą:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfa164 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Ja dzisiaj też nie wytrzymałem rozkonserwowałem Swoją i odpaliłem, jutro wybieram się na rundkę. Chociaż nie wiem czy się nie pospieszyłem ze zdejmowaniem powłoki bo znowu gnojki śnieg i mrozy wieszczą:( Hehe, moja stara to nawet zakonserwować się nie da. Ciągle kłapie ozorem :icon_razz: Ale coś czuję, że klimat starej Japonii, to mój, klimat ukochany. :flesje: Pytanie tylko jak ja zakonserwować na trzy dni , co by nie kłapała mi za uchem, zwolnij, mamy czas, a widziałeś.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arouter Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Hehe, moja stara to nawet zakonserwować się nie da. Ciągle kłapie ozorem :icon_razz: Ale coś czuję, że klimat starej Japonii, to mój, klimat ukochany. :flesje: Pytanie tylko jak ja zakonserwować na trzy dni , co by nie kłapała mi za uchem, zwolnij, mamy czas, a widziałeś.... :wink: haha, na tyle to łatwiej siebie "zakonserwować" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Eh wy.. "jutro odpalę".... ja musiałem czwartek pojeździć. I tak - po pracy no miodzio-lajcik, cieplutko i w ogóle. Ale..... ja do pracy jadę o 7 rano. Pod domem jak zwykle - ładnie. Zjeżdżam na dół, a tu inwersja +mgła, czyli - czysty żywy lód na drodze. Naprawdę ze 3 razy widziałem się już na asfalcie.... ale jakimś cudem nie wyglebiłem, choć uczucie obydwóch kół w poślizgu - bezcenne.... Na pewno w przyszłym tygodniu będę do miasta jeździł.... :D :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Eh wy.. "jutro odpalę".... ja musiałem czwartek pojeździć. I tak - po pracy no miodzio-lajcik, cieplutko i w ogóle. Ale..... ja do pracy jadę o 7 rano. Pod domem jak zwykle - ładnie. Zjeżdżam na dół, a tu inwersja +mgła, czyli - czysty żywy lód na drodze. Naprawdę ze 3 razy widziałem się już na asfalcie.... ale jakimś cudem nie wyglebiłem, choć uczucie obydwóch kół w poślizgu - bezcenne.... Na pewno w przyszłym tygodniu będę do miasta jeździł.... :D :D Buber, jak mi auto w listopadzie z pod domu odjechało w kierunku niewiadomym to temperatury nie były straszne i używałem moto, chociaż nie mnie się równać z Twoją górką. Zresztą nie o licytację chodzi - niech wreszcie będzie + i tylko to. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Aaaabsolutnie. Właśnie niejaka Piaffe sugeruje żebym jej maszynkę odpalił.. :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witajcie. Mordki nam się cieszą na myśl o ponownym zawitaniu w Waszych pięknych ostępach. Co do terminu, to nic nie będziemy narzucać, spróbujemy się dostosować, więc na listę się nie wciągamy. Dużo czasu do wyjazdu i dlatego czekamy na rozwój sytuacji. Pozdrawiamy Monika i Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam Oczywiście z bananem na buzi bo dziś sprzęcicho odpaliło,choć nie wierzyłem że się uda bo zawsze miałem z tym duże problemy, ale udało się i nawet rundka po okolicy była, niestety nie za długa bo ubranko było nie kompletne a aż tak ciepło nie było :D. Życzę udanych i bezproblemowych startów i do zobaczenia na trasie i spotkaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak mówiłem tak zrobiłem :biggrin: Pośmigałem, ale było miło :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alfa164 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak mówiłem tak zrobiłem :biggrin: Pośmigałem, ale było miło :crossy: pozdro Czytając takie wypowiedzi, wierzę, że wiosenka, już puka i do moich drzwi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi