Hipolit Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Piwka albo dwoch nie odmowie :icon_razz: :flesje: wiec pisac propozycje to sie przed sezonem stykniemy :icon_mrgreen: Edytowane 28 Stycznia 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) ...zaczynam sie o Ciebie martwic Majusz - Ty tylko ciagle o piciu :cool: a ja napisze tak picie to życie a trzeźwienie to cierpienie :icon_twisted: jak co takze chetnie sie pisze na % ;) Edytowane 29 Stycznia 2010 przez peterr86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Bo w Lublinie esperalu zabraknie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 A co chłopakom pozostało jak latać nie mogą bo tyle śniegu. Nie ma sie co martwić:) Niech pij.ą na zdrowie hej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 ...zaczynam sie o Ciebie martwic Majusz - Ty tylko ciagle o piciu :cool: Robciu, Ty to lepiej byś pępkowe zrobił a nie mi tu sugerujesz alkoholizm :icon_mrgreen: Mam zasadę, Piłeś nie jedź, nie jedziesz wypij :buttrock: A moja druga teoria wygląda następująco: Pijąc dużo alkoholu w zimie wydzielamy dużo ciepła przez ciało oraz oddech więc śnieg się szybciej rozpuści :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A co chłopakom pozostało jak latać nie mogą bo tyle śniegu. Nie ma sie co martwić:) Niech pij.ą na zdrowie hej:) Dobrze godo polać mu ! PS: Przy rewanżu w scrabble nie przyjdę z pustymi rękami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Robciu, Ty to lepiej byś pępkowe zrobił [...] :icon_mrgreen: Nie wiem czy moje poglady pozwola mi na dostarczenie Ci takiego pretekstu do picia :biggrin: Mam zasadę, Piłeś nie jedź, nie jedziesz wypij :buttrock: Ale wszyscy wiemy, ze zasady sa po to, zeby je lamac, prawda? :icon_razz: A moja druga teoria wygląda następująco: Pijąc dużo alkoholu w zimie wydzielamy dużo ciepła przez ciało oraz oddech więc śnieg się szybciej rozpuści :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: No to albo tej zimy wyjatkowo malo pijecie, albo ta teoria jest poprostu bledna :icon_mrgreen: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No to albo tej zimy wyjatkowo malo pijecie/.../ :icon_mrgreen: Padłem :D No to Majuszowi pojechałeś... w sumie nie tylko jemu :D Pozdro dla Ciebie Robciu! [Ok, ale trzymajmy się tematu - Aftys] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 (edytowane) No to albo tej zimy wyjatkowo malo pijecie, albo ta teoria jest poprostu bledna :icon_mrgreen: Robciu... Może trudno Ci będzie uwierzyć ale ja piję mało. Nie mam kiedy poprostu. Najpierw do roboty od 4 rano do 8 potem śpie cały dzień i od 19 do 23 i tak w koło macieju... Co za tym idzie, mniej wydaje na alkohol ale więcej na fajki bo trzeba palić żeby nie spać. Aż taki zdesperowany i głupi nie jestem żeby białe wciągać w nochala jak Angielscy lotnicy podczas wyprawy na Berlin w celu jego zbombardowania :icon_mrgreen: A co do wojny to Aftys nie bądź jak Hitler... Może troszkę zboczyliśmy z tematu, ale z drugiej strony planujemy coś w rodzaju "zlotu"(czyli spotkania), "podróży" (np do knajpy) lub "wyjazdu" (np z ulicy osiedlowej) :flesje: Zluzuj poślady proszę Cię bardzo, będzie ciepło to nie będziemy Tu dużo pisać z wiadomych względów 2OO :flesje: Taka prośba do Pana Admina Aftysa, która jest całkowicie poważna ;) Ale wszyscy wiemy, ze zasady sa po to, zeby je lamac, prawda? :icon_razz: Aaa Robciu jeszcze jedno bom zapomniał... Akurat ta zasada nie nadaje się do łamania z jednej prostej przyczyny jeżeli chodzi o mnie... Szkoda było by stracić alfabetu z tyłu prawa jazdy bo troszke kasiorki,nerwów i czasu poszło na A,B,C a teraz wolny czas leci na C+E także chyba sam rozumiesz :wink: Nie wiem czy uprawnienia na wózki widłowe też zabierają czy nie, nie chcę się przekonać... :buttrock: Pozdro ! Edytowane 2 Lutego 2010 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak nikt nie pisze na forum to nudno, a jak już zaczną to aż nie chce się czytać. Normalnie masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak nikt nie pisze na forum to nudno, a jak już zaczną to aż nie chce się czytać. Normalnie masakra. Marudzisz jak zwykle :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Robciu... Może trudno Ci będzie uwierzyć ale ja piję mało. Wierze... ale Ty tak ciagle wesolo o tym piszesz :icon_mrgreen: Jak nikt nie pisze na forum to nudno, a jak już zaczną to aż nie chce się czytać. Normalnie masakra. Nietuzinkowy komentarz, ale zgadzam sie z Mikolajem :icon_razz: Pozdro dla Ciebie Robciu! Ja Ciebie rowniez pozdrawiam Hajo :icon_biggrin: i wszystkich innych tez :smile: A wracajac do wlasciwego tematu... na Roztoczu Wschodnim, przy odrobinie checi mozna znalezc ciekawe bunkry z Linii Molotowa, jezeli ktos ich nie widzial - polecam. Sezon coraz blizej warto o tym pomyslec. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Robciu swoje propozycje musisz poprzeć faktograficznymi dowodami. Bo inaczej ni chu chu.Jeżeli tam byłeś a masz gdzieś na necie foty wstaw linka, jeżeli znasz jakąś fajną stronę opisującą tamte rejony wstaw linka, jeżeli znasz stronę z fotkami fajnych laseczek wstaw linka, zima rozleniwia człowieka i jak by ktoś takie linki wrzucił tu na forum to od razu lżej na duszy będzie, bez stresów związanych z próbą wyłuskania jakichkolwiek informacji z sieci. :D:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 [...]propozycje [...] poprzeć faktograficznymi dowodami.[...] Bylem, widzialem, polecam bardzo jezeli ktos lubi takie atrakcje, zdjec zamieszczonych w sieci niestety nie mam. Ale dla zimowych leniuchow: to oraz to :flesje: P.S. ;) TYLKO do wgladu Mikolaja -> ;-P Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 (edytowane) No i już wiadomo coś więcej <Tylko do wgądu Robcia> Edytowane 3 Lutego 2010 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Bylem, widzialem, polecam bardzo jezeli ktos lubi takie atrakcje, zdjec zamieszczonych w sieci niestety nie mam. Ale dla zimowych leniuchow: to oraz to :flesje: P.S. ;) TYLKO do wgladu Mikolaja -> ;-P Przyznam że ciekawe te bunkry. Brzeskie już trochę zwiedziłem to może na te mołotowa na wiosnę się smignie ;) robcio jakbyś smigał kolo połowy kwietnia tam jeszcze to się zabiorę ;] P.S. I piszmy w temacie, bo w każdym poście nie musi być o zalewaniu pały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi