sqq Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Dzień dobry szanowni forumowicze. Wybaczcie, że jednorazowo piszę jako "Gość" na forum, ale kwestia SWAPa bardzo mnie ciekawi. A sam temat jest dość popularny- otóż na warsztacie jest osiemnastoletnia Honda Varadero 125, a jako że przekładka silnika z CB500 z 97 roku to nie jakiś kosmos, to szczerza się nad tym zastanawiam. Uprzedzam ewentualne pytania o motywacje co do takiego zabiegu- otóż samo Varadero jest niesamowice wygodne i lekkie (w porównaniu do np. XL1000), ale z mocą to wiadomo- brakuje. Prawko już mam i mając do wyboru Transalpa XL650 albo Varadero XL125(500) wybrałbym to drugie. Nie zamierzam wariować tym na autostradach, bo to nie ta liga - moc jest potrzebna tylko do bezpiecznego wyprzedzania podczas codziennych dojazdów do pracy. I tak jak seryjnym Varadero nie zamierzam przekraczać 120 km/h Pytanie brzmi: Czy coś takiego przejdzie całą procedurę w wydziale komunikacji (nawet za cenę bombonierki dla P. Kasi z okienka Nr 13). Uchwyty w ramie nie wymagają przeróbek. Czy może lepiej pytać zaprzyjaźnionych diagnostów. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku.😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Nie przejdzie. Skundlisz dobre moto czyniąc go bezwartościowym. Moto na którym do końca życia będzie ci przyspieszać puls na widok byle patrolu milicji. Varadero 125 stoją mocno w cenie jak mnie pamięć nie myli. Sprzedaj, dorzuć to co "utopisz" w SWAP`a (dolicz i wyceń również swoją pracę) i kup coś większego. Już pomijam fakt ew. dzwona i konsekwencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqq Opublikowano Sobota o 18:00 Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:00 Dzięki za odpowiedź. Oczywiście na nielegalu nie mam zamiaru śmigać, a szkoda Hondy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi